lostyazilim
tr.link

7 Yıldır Blog Yazıyorum. Yorum Sayıları Hakkında?

14 Mesajlar 2.187 Okunma
acebozum
tr.link

60423 60423 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)
İnsanlar hafta sonarlı daha boş oldukları için okuyorlar sürekli. Bende bu taktikle iyi bir yere gelen sitem vardı tekkelime.net Ancak hiç ilgilenmedim sorna wareze falan döndü günlük 1500 buluyordu ancak bıraktım paylaımı falan işten güçten şimdi azaldı baya 150-200 anca oluyor. Bloglar bebek gibi ne kadar ilgi o kadar büyüme :D

Benim görüşüm bu yani bence insanları yorumlara teşvik etmelisiniz.

Örneğin

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yaparak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

böyle olabilir yazıların sonunda vs. Bloğunuzun teması bana karışık geldi hocam hueman güzel ama bilmiyorum benim düşüncem bu.

omeraydinoglu.com inceleyebilrisiniz hocam. Ben mesela sadece okutma taraftarı olduğum için tek amacı okuma ve blog yazma olan bu temayı kullanıyorum ben sevdim başkasına güzel gelmeyebilir.

Valla normalde bu kadar uzun yorum yazmam ama neden yazdım bende bilmiyorum :D

Başarılar ve tebrikler...

wmaraci
reklam

NedimYildirim NedimYildirim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 570
  • Beğeniler 29 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
Bilgi üzerine bir sitem var ve makalelerim ortalama 500 kelimeden oluşuyor. İnsanlar bilgi almak için girmesine rağmen istatistiklere göre 10 saniye içinde siteden ayrılıyor. Okumaya üşeniyor türk milleti yorum nirvana kalıyor

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1337
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)

furkanozden adlı üyeden alıntı

Güzel bir teknik gibi görünüyor kullanmaya çalışacağım :) Hangi filtre engelledi çok merak ettim bu arada :D

Buyrun hocam, aşağıdaki gibi bir son çıkartıyor bizim iş yeri maalesef. Sizle alakalı değil blogger sitelerde sorun çıkarıyor filtre.

Request denied by WatchGuard HTTP Proxy.

Reason: Category 'Blogs and Personal Sites' denied by WebBlocker policy 'WEB.MEDIUM'.

Please contact your administrator for assistance.

More Details:

Method: GET

Host: furkanozden.net

Path: /
WatchGuard Technologies, Inc.

furkanozden furkanozden Geleceğe hazır mısın? Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)

daniel1336 adlı üyeden alıntı

Buyrun hocam, aşağıdaki gibi bir son çıkartıyor bizim iş yeri maalesef. Sizle alakalı değil blogger sitelerde sorun çıkarıyor filtre.

Request denied by WatchGuard HTTP Proxy.

Reason: Category 'Blogs and Personal Sites' denied by WebBlocker policy 'WEB.MEDIUM'.

Please contact your administrator for assistance.

More Details:

Method: GET

Host: furkanozden.net

Path: /
WatchGuard Technologies, Inc.

Kategoriden dolayı engellemiş anlaşılan. Demek ki botlar robotlar falan sitenin kategorisini öyle görüyor. Güzelmiş :)

OmerAYDINOGLU adlı üyeden alıntı

İnsanlar hafta sonarlı daha boş oldukları için okuyorlar sürekli. Bende bu taktikle iyi bir yere gelen sitem vardı tekkelime.net Ancak hiç ilgilenmedim sorna wareze falan döndü günlük 1500 buluyordu ancak bıraktım paylaımı falan işten güçten şimdi azaldı baya 150-200 anca oluyor. Bloglar bebek gibi ne kadar ilgi o kadar büyüme :D

Benim görüşüm bu yani bence insanları yorumlara teşvik etmelisiniz.

Örneğin

böyle olabilir yazıların sonunda vs. Bloğunuzun teması bana karışık geldi hocam hueman güzel ama bilmiyorum benim düşüncem bu.

omeraydinoglu.com inceleyebilrisiniz hocam. Ben mesela sadece okutma taraftarı olduğum için tek amacı okuma ve blog yazma olan bu temayı kullanıyorum ben sevdim başkasına güzel gelmeyebilir.

Valla normalde bu kadar uzun yorum yazmam ama neden yazdım bende bilmiyorum :D

Başarılar ve tebrikler...

Aslında ben de çok sade olma taraftarıyım ama fark ettiysen sağda ve solda yazılara link verdim resim ile birlikte. Herhangi bir yazıyı okurken okuyucuyu merak eder de tıklar diye bekletiyorum ancak tıklayan yok gibi geliyor. Belki kaldırırım tek sütun yaparım güzel olur. Teşekkürler yorumun için.

NedimYildirim adlı üyeden alıntı

Bilgi üzerine bir sitem var ve makalelerim ortalama 500 kelimeden oluşuyor. İnsanlar bilgi almak için girmesine rağmen istatistiklere göre 10 saniye içinde siteden ayrılıyor. Okumaya üşeniyor türk milleti yorum nirvana kalıyor

Bende de sitede kalma süresi az. Bir keresinde ilk zamanlarımda siteye flash oyun falan koymuştum. Gözle görülür fark vardı. Yazı oldu mu duran yok bende de 40-50 saniye ortalama :(
60423

kişi bu mesajı beğendi.

Are you alright?
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al