Teşekkürler.

otry adlı üyeden alıntı

Hocam yazının tamamını çıkmasını istiyorsunuz sanırım. Ya maskeyi büyütmeniz lazım yada yazınızı küçültmeniz lazım büyük ihtimalle.


Amacım logonun korunması bu nedenle yazıyı küçültmek işime yaramaz. Orjinal dosyada yazı küçük, bu yüzden sorun yaşıyorum ama benim işimi görmesi için maskenin büyümesi gerekiyor. Nasıl büyütebileceğimi bilmiyorum, bir video anlatım..vs olsa da izlesem süper olur ya da tam olarak ne aramam gerektiği hakkında bir ipucu ya da bilgi işimi görebilir.

Newjack adlı üyeden alıntı

Merhaba, sanırım yazı maskelenmiş ondan dolayı yuvarlak nesneden dışarı çıkınca tamamlanmamış gibi bir görüntü veriyor. Bunun iki çözümü olabilir;

• Yazı maskelenmiş ise maskenin alanını büyütmelisiniz.
• Yuvarlak alana bir maske uygulandıysa, bu maskeyide aynı şekilde büyütmelisiniz.
• Ya da varolan logonuzu maskelenmiş alana göre küçültmelisiniz.


Maskelenen alanı büyütmem gerekiyor ancak nasıl büyütebilirim bilmiyorum. Tam olarak nereden yapılacağı hakkında bir bilgi ya da video anlatım olsa aslında olayı çözüp gerekli düzenlemeyi yapabilirim diye düşünüyorum. Logodan ziyada yazıyı küçültmem logonun ortaya çıkmayacağı anlamına geldiği için ise istediğim işlem oluyor. Benim bu maskelemeyi büyütmem ve logonun animasyona uygun oluşmasını sağlamam gerekiyor. Başka bir çözüm yolu görünmüyor.

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Dorebar etiket için teşekkürler.
SkyGhostAir eğer çok aciliyetiniz yok ise akşam bağlanayım, birlikte detaylı bakalım.


İlginize teşekkür ederimi. Aciliyetim yok, aksine uzun süredir yapmaya çalışıyordum. Bağlanıp detaylı baksanız çok iyi olur. Skype adresim muratdinc.md ekleyebilirsiniz.

bycahit adlı üyeden alıntı

yazıyı veya grafik logoyu o alana sığdır ana sahneye gelerek, o sığdırdığın alanı büyüt böylece yazın diktörtgen içerisinde tamamı çıkmış görünecektir.


Alanı nasıl büyüteceğim hakkında bir video anlatım ya da bilgi olsa süper olur, zira nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ayrıca alana görö logodaki yazıyı küçültmem sitenin logosunun hatalı oluşmasına neden olacağı için işimi görmeyecektir.