inan02 bak yazdıklarımı tane tane oku, ondan sonra anlatmak istediğimi gayet iyi anlarsın. Ben sana parti seçeceğiz demedim bu partiler üstü kişiler üstü meseledir dedim. AKP milletvekillerinin dahi görüşü alınmadan bu metin hazırlandı. Kimler tarafından hazırlandı? Kimse cevap veremiyor? Sen nasıl bu kadar körü körüne inanıp ya belki en iyisiyiz oluruz diye kararını veriyorsun. Biz bunu anlatıyoruz, bu parti kendisinin aldatıldığını itiraf etmedi mi? Etti. Eee şimdi de aldatılmış olamaz mı? Bu kimin hazırladığı belli olmayan anayasal metin birileri tarafından servis edilmiş olamaz mı?

Yarın bir gün birisi gelir bu güçlerle emperyal devletlerin amaçlarına hizmet edebilir. Onu denetleyebilecek mekanizma yok. 600 milletvekilinden 400 milletvekilinin onayı alınması demek, bugün AKP milletvekillerinin %90 ının başbakanı divana götürmesi gibi bir şeydir. Hatırlarsan AKP milletvekilleri anayasa metini hazırlanırken boş kağıda imza atmışlardı.

Hani demokrasiyi sürekli yüceltiyorlar ya! daha kendisine oy vermiş seçmenin görüşünü bile almadan anayasal metin hazırladılar. Sonrada bu seçmelerden oy istiyorlar.

Bizim anlatmak istediğimiz nokta bu, umarım anlarsın. Biz sistem değişikliğine karşı değiliz kardeşim. Biz, kimler tarafından hazırlandığı belli olmayan bu anayasal metine karşıyız.

Bilmem anlatabildim mi...