Hocam haber siteleri haberleri "spor","magazin","finans","ekonom" olarak ayırıyorlar ve alt alanında haber sunuyorlar teknoloji bloglarında mesela "mobil","bilgisayar", "donanım","yazılım","internet" olarak birbirine yakın ve ilişkili kategoriler arasında ayırıyorlar, ikiside aynı şey aslında.
Bir teknoloji sitesinde mobil ve yazılım hakkında konu girildiginde ikisi arasında bağlantıyı kavrayabilirsin ama "Sıgaranın zararları nelerdir?" ve "Casper Via F1 tanıtıldı!" arasında ki bağlantıyı kurabiliyormusunuz? Bu birbirinden ayrı konular adsens almanızı zorlaştırır ama engeller mi? Hayır.

"Adsense onayı alana kadar onlara istediklerini ver." evet haklısınız adsens alana kadar google ne istiyorsa vereceksiniz onayı aldıktan sonra size kalmış :) İllegal içerik girmedikçe kapatılmaz ama karşınızda ki "dünya devi" google TBM'yi çeker 0.01e oğraşır durursunuz ;)

Bir yerden onay alıp başka bir yere ekleme konusuna gelirsek yasak mı degil mi bilmiyorum ama onayı alıp film sitesine ekleyeni bile gördüm :D