Kanuni eveti hararetle savunuyorsun, neden bu kadar hararetle savunuyorsun öğrenelim. 18 maddeyi açıklayacağım diye konu açacağım diye sendin. Hadi aç ta biz de okuyalım, belki bizi ikna edersin de biz de gider evet oyu kullanırız...

Bu arada sen benim hangi gazeteyi, hangi kanalları takip ettiğimi nerden biliyorsun? Emin ol bir konuyu araştırdığım zaman en ince ayrıntısına kadar araştırırım, işime gelsin diye de belli bir görüşün kaynaklarını araştırmam. Bilmem tarih derslerinde öğretmişler midir sana? Ya da tam olarak öğrenebilmiş misin? Tarihten sürekli olarak yüksek not almış birisi olarak her kaynağı okur kaynaklar arasında tahlil yaparım yani karşılaştırma yaparım, birbirini tutan veriler hakkında konuşurum. Tabi bu kaynakları okumadan önce de tenkitini yani güvenilirliğini araştırırım.

En iyisi sen bana ön yargılarla, varsayımlarla, belkilerle gelme.

Sen şu neden evet denmelidir konusunu aç ta ben de sana bilimsel bir şekilde cevap veriyim, belki anlarsın artık. Ama lütfen mantıklı gerekçeler yaz, belkiler, varsayımlar üzerine yazma. 21.yüzyıldayız, Türkiye'nin de deneme yanılma tahtası olmadığı bilincinde yaz lütfen.