nokta adlı üyeden alıntı

adam resmen taş koymuş backlin satanlar, konunu silinmesi talebindeyim, ben de arada backlink yapiyorum ama bendeki liste deki sitelerin hiç biri burada yok. zaten olamazda, ama diyer satan arkadaşlar için konunun silinmesi talebindeyim


Diğer konularıma bakarsanız ücretsiz makale hizmetim de mevcut. o konu altında sizin gibi zeki biri çıkmadı isterseniz o konunun silinmesi için mesaj atın.

Teveccüh adlı üyeden alıntı

Bence bu tür ve paralı backlink ve hit paketleri kullanmayın. Hatta 50-300 TL'lik bile kullanmayın. Bir filozofda yazmış 5 tlye backlink-seo diye. Enayi çok olunca başvuranda çok oluyor mantığıyla ilerliyorlar. Sonra siteniz spam saldırısına maruz kalıyor. Yaptıkları sağlam iş bile yok. İşimi yaptım bana ne diye düşünüyorlar. Backlink yaptıracaksanız full uzman seohocası gibi yerlere başvurun. Ona da paranız yeterse tabi. Yalnız seohocasıda çok uçuk fiyata iş yapıyor. 10k tlye seo yapıyorlarmış. Bence seo hocası **************lıkta master yapmış. Utanmadan bir de sitelerinde hesaplama analizini şişirmişler. En doğalı ne backlink yaptıracaksın ne de para harcayacaksın. Sitene adam gibi özgün içerikler girip sosyal ağlarda paylaşmak ve reklam vermek en iyisi. Yoksa %100 vaadiyle iş yapıp, yaptığı işten bile emin olamayan kişilere para vermenin anlamı yok. Olan yine size oluyor. Onlar zengin olup çok güzel sktr ediyorlar adamı. İşleri güçleri yalan dolan. İş yapıp müşterinin pozitif yorumunu paylaşıyorlar; ama iş kalıcı olmuyor ve böylece olan müşteriye oluyor. Zaten işlerinde uzman olsalar firma açarlar.


Bende çoğu sitemde backlink kullanmama doğal şekilde ilerleme taraftarıyım. Hatta öyle de yapıyorum. Ama bazı zamanlarda sıralamaya girmek için cidden gerekebiliyor. 10K ya seo hizmeti satan insanların backlink verdiği yerler kendi oluşturup yükselttiği siteler oluyor.