komedyatube adlı üyeden alıntı

Lim10Ata Öncelikle insanların düşüncesini saygılı bir şekilde söylemek diye bir kıstas yok bu konuda. Burası bir pazar yeri ve pazarcının tezgahının önüne gelen müşteriye ürünü kötüleyecek bir şey söylenmez. Ticaret böyledir. Ticaret konusunda gelip şu tip sorular sorulabilir; ' Alexa çalışmasında ban yer miyiz?' 'Yükselmenin bize faydaları nedir' vs. gibi fakat şunun gibi kabalıklar yapılmaz; ' ben bu parayı vereceğime bilmem ne yaparım' ' Alexa önemsiz yeaa' eğer olumsuz bir düşüncesi varsa kişinin ticaret sahibinden ürün almaz biter. Ha bak satıcı gelip de buraya yalan dolan bilgiler yazmışsa, **************lık yapıyorsa baltalanır baltalanmalıdır. Ben herhangi bir yalan dolan göremedim? Aksine insanların, satıcıya veya ortaya bir şekilde kendinden emin bir tavırla alexa bir işe yaramaz dediklerini gördüm. Zaten satıcı işe yarar veya yaramaz dememiş yükseltiyoruz demiş.

Buna bir örnek daha verirsek. Atıyorum wordpress site kurulum paketi satan bir satıcının konusuna gidip blogger daha iyi ya wordpress kötü, bu hizmeti alacağıma blogger açarım bilmem ne yaparım demeleri gibi bir konu.

Sonuç olarak her düşünce söylenir söylenmelidir ama bu düşünceleri konuşmanın yeri ticaret değildir, normal forum bölümüdür. Zaten bir müşteri buraya gelmişse kararını vermiştir veya verecektir.

Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir. Kural gibi anlatmış göründüm fakat benim kendi içimde kurallarımdır. Kimseyi bağlamaz haklı olarak. Fakat benim kasıt ederek eleştridiğim baltalamaları yapan kişiler bir gün ticaret konusu açarsa ne demek istediğimi anlarlar.

Sizden rica bana konu altından daha fazla cevap yazmayın. Kendimle çelişip konuyu kirletmek istemiyorum. Konuşmak isterseniz PM atabilirsiniz.


Ben konu üzerinden mesaj atmayı doğru buluyorum neden mi?

Burada ki herkes üst düzey bilgiye sahip değil belkide çoğu insan birşeyler öğrenmek için bu işlerle alakası olmadan bu forumda backlink,makale,seo paketleri vs. şeyler alıyor.Forumda son zamanlarda istediğini alamayıp millete nasihat veren birçok konu var.

Bu konuya göz gezdirdiğim kadarıyla kimse sakın almayın dememiş alexa backlinkte kıstas alınabilir, insanlar burada fiyatların bu hizmet için çok olduğunu söylemiş hani insanlar sonra aradığını bulamayıp canları acımasın diye?

Sizin bakış açınız farklı benim veya bu konuya yorum atan çoğu kişinin ki farklı kimse arkadaşın konusunu kötülemek gibi bir amacı yok zaten.

Hayırlı satışlar dilerim.