-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
10 gün önce açmış olduğum siteme her gün olmasa da özgün yazılar girmeye çalışıyorum.
Sitemde Sanal geziler ve Teknoloji haberleri paylaşmayı amaçlıyorum.
17 milyondan 7 milyona 5 günde ilerledim ama artık 7 milyondan aşağı inemiyorum günde 5000 - 10000 ilerliyorum.
Google gibi getir yapardım her yazımda. Son yazımı yapmamıştım (3-4 gün oldu) Google indexlemeyince bende Google Gibi Getir yaptım bugün.
40 indexim vardı 23'e düştü son günlerde. Sitemdeki yazıları Yoastta yeşil ışık görene kadar ayarlıyorum ve incelerseniz hepsinin 300 kelime olduğunu görürsünüz.
Arkadaşlar şimdi sorularımı sormak istiyorum.
1- Siteme 10-15 liralık Seo paketlerinden yaptırmayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Önerirseniz neyi önerirsiniz?
2- Hitleap'dan siteme hit çekebilirim ama bu fikre sıcak bakmıyorum. Yapsan iyi olur der misiniz?
3- Ne yaparsam Google beni ilk sıralara ilerletir. Sanal Gezim yazdığınızda ilk 500'te bile değilim Google'de.
İyi kötü tüm tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. Site tasarımında şunu yap-yapma vs. önerilerinizi de bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım/MakaleYazarlığı
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
En kalıcı çözüm olarak siteye seo çalışmalı. Özgün makaleler ve arka planda yapılan işlerle siten 6 ay gibi bir sürede istediğin noktaya getirilebilir ve orada kalıcı şekilde kalabilir. He bazı kişiler zombi mantığı ile siteni yüksek sıralara çıkartabilir ama google bu zombiyi fark ederse siten sınırsız bir sıkıntıya girer. Yazdığın yazılar özgün olmalı ve içersinde yaptığın işlemler olmalı. En kalıcı çözüm olarak tavsiyem seo çalışıyosan seo ya devam etmen olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://linktr.ee/tarikcansaybak
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
1- YAPMA
2- YAPMA
3- aynı şekilde devam ederseniz öncelikle site adınız yazınca ilk sırada gelmeye başlaycak sonrasında aldığınız indexler ön sayfalara çıkmaya başlayacak.
Google gibi getir konusuna gelecek olursak ben akışına bırakmandan yanayım her gün aynı şekilde içerik girersen bi yerden sonra günlük index almaya başlar yazıların.
Basit seo çalışmaları yerine biraz seo araştırması yapabilirsin. Sonrasında basit teknik olmayan işleri yapabilirsin. Emin ol işe yarayacaktır. Aradan 3-4 ay geçtikten sonra zaten sağlam bir temele dayanmış olan sitene iyi sitelerden tanıtım yazısı ve link çıkışı alırsan sıralamalarda baya yukarıları çıkacağına eminim. Ama ilk kural aynı özgünlükte devam etmen olacaktır. Özgün, anlamlı içerikler girerek zaten kendin seo çalışması yapmış olacaksın.
1 kişi bu mesajı beğendi.