-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar bugün programlamaya tekrardan başladım her başladığım bir yerden sonra bırakmıştım ama bu sefer kararlıyım . :) Programcı arkadaşlardan kaynak tavsiyesi istiyorum ben c# ile başladım Murat Yücedağ videoları izliyorum ve uyguluyorum şimdilik ilk hedefim instafly tarzı bir bot yapmak ne kadar süremi alır bu derecede programlama öğrenmem ?
Bir nefesine bile hükmedemediğimiz bu dünya için boyun mu bükeceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Instafly adlı yazılımı inceledim bu tip programlar geliştirmek çok sürenizi almayacaktır.Tavsiyem kaliteli bir kitap alıp üzerindeki örnekleri yazarak uygulamanızdır.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Instafly adlı yazılımı inceledim bu tip programlar geliştirmek çok sürenizi almayacaktır.Tavsiyem kaliteli bir kitap alıp üzerindeki örnekleri yazarak uygulamanızdır.
Hocam peki Murat Yücedağın videoları var youtubede onlar ile başlayıp sonradan ek olarak onları incelesem nasıl olur ? Bir de önereceğiniz bir kitap var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Blog sitemde yavaş yavaş C++ anlatımına başlamıştım, kısa süre sonra C#'da eklerim :)) Hocam eğer programlama ile ilgili kitap alacaksanız ve az çok internet kullanmayı bilen, alt yapı hazırlayan biriyseniz kodlab kitaplarını almamanızı öneririm. Çünkü gerçekten çok basit kaçacak şekilde anlatıyorlar.
Video konusuna gelirsek ingilizce düzeyiniz nedir ona göre tavsiye verebilirim pek Türkçe kaynak kullanmadım ben.
1 kişi bu mesajı beğendi.
eneskamis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam ingilizce çok iyi değil daha önce söylediğim videoların yarısını izlemiştim bi yere kadar fakat tekrar etmeyince unuttum Türkçe olursa daha iyi olur takıldığım yerlerde skype üzerinden yardım isterim diye düşündüm bazı programcılardan , forumlardan vs bi kaç sitede kitap önermişler kitaplardan daha ayrıntılı mı öğrenirim onun için kitap aklıma takıldı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En makbulü bir kitapçıya gidip oradan c# kitabı almak olacak gibi. kodlab kitapları olabilir. vea internet üzerinden çalışırım dersen acikakademi.com tavsiyemdir