sterkamed adlı üyeden alıntı

eskisi gibi değil artık çok sıkıntılı, yaptığım yöntemi uygularsan biraz rahatlarsın, hesapları kendi adına aç doğum tarihi doğru olsun muhakkak, profilinde resminin olmasıda şart değil, dağ taş vs olur kapandığınde at kimliği açılsın, sonra ismi değişirsin


Zaten açtığım hesapların her şeyi var hocam, kimlik onayı için kimlikte var. Fakat o aşamaya gelmeden direk giriş yaptığımda "Hesabınız Kapatıldı" diyor. Kimlik onayı vs aşamasına gelmiyor.

dargman69 adlı üyeden alıntı

bu durum benim çok uzun süredir başıma geliyor. Şunu fark ettim, eski açılmış hesaplara fazla dokunmuyorlar. Ancak yeni açılan hesapların arkadaş sayısında çabuk yükselme oluyorsa, anında hesabı banlıyorlar.

birde, bu benim yürüttüğüm bir fikir, facebook, fake hesaplar ile orjinal hesapları birbirinden ayırt edebiliyor. Bir ip üzerinden sürekli fake hesap açıp, sürekli ban yiyorsanız ve aynı ip üzerinden hesap açmaya devam ettiğiniz taktirde, anında ban sebebiyeti çıkarıyor. Bu durumu deneme yanılma yöntemi ile fark ettim.


Aynen hocam eski hesaplar daha uzun süre ban yemiyor. İp mantığında da katılıyorum size, lakin vpn ile ip değiştiriyorum + farklı tarayıcılardan açıyorum ve giriş yaparken de o vpn ve tarayıcı ile giriş yapıyorum. Ama yine de fayda etmiyor. Pc mac adresinden mi buluyorlar ne oluyorsa artık.

MyErcanKIZILKOCA adlı üyeden alıntı

Daha dmin bendede aynı şekil oldu. İmzamdaki makaleleri okursanız anlarsınız sebebini :)


İmzanız gözükmüyor hocam, makaleyi okumak isterim.