nokta adlı üyeden alıntı

adam resmen taş koymuş backlin satanlar, konunu silinmesi talebindeyim, ben de arada backlink yapiyorum ama bendeki liste deki sitelerin hiç biri burada yok. zaten olamazda, ama diyer satan arkadaşlar için konunun silinmesi talebindeyim


Hocam linkleri incelediyseniz gerçekten gerek yok konunun kaldırılmasına. Çoğu blogspot site veya spam dolu sayfalar olmuş binlerce link çıkışı var oldukça farklı konularda.

Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum emek harcanmış lakin ne faydası olacak bu linklerin hiçbir fikrim yok. Benim ne bu forumda nede başka forumda en ufak backlink konum yok lakin backlink satıyorum diyenler gerçekten bu şekilde 1000lerce çıkış olan siteden mi backlink sağlıyor merak ettim.

http://www.corumdefterdarligi.gov.tr/ (bu gibi sitelerden nasıl backlink alacağız çözen varsa beni de bildirsin lütfen. gov.tr link fena olmazda ben ihtimal göremedim buraya nasıl link ekleneceğine dair.

Birde başı belli devamı belli olmayan arada .... görünen linkler var, bunları aldığınız linki verebilir misiniz hocam ordan kopyalayalım:

http://sailplane-matscherrer.blogspo...ariometer.html

http://blossomcrafts.blogspot.com.tr...new-start.html

http://makingnottaking.blogspot.com/...cle-parts.html

http://nikolaijambol.blogspot.com.tr...g-post_25.html