SuatGülten adlı üyeden alıntı

kardeşim muhakkak buradan belirt sonuçları.

Not : Facebook takipçi, beğeni, yorum attırma gibi sistemler çıktığı zaman *** da bir konu açmıştım beğeni sitem var adsense alabilir miyim diye herkes bana yazmıştı "alamazsın.!" 7 ay boyuna aktif bir şekile adsense kullandım beğeni sitemde. İçerik yok günlük 13k tekil hit 30k küsürde çoğul hiti mevcuttu. Bana bunun net geliri sunucu vs masrafları hariç açıkcası 4bin lira kadar bırakıyordu. Zaten sunucu masraflarını sayfa beğenisi satarak çıkartıyordum.

Kısacası Demek İstediğim Şey Şu ;

" Dene güzel kardeşim. Bu hayatta herkesin her dediğine bakmayacaksın. Bakarsın alırsın. Ama şöyle bir şeyi de söylemem gerekiyor güzel kardeşim. sana simdi dene diyorum diğer arkadaşların dediği gibi "Deneme Yanılma" adı altında olabilir diye düşünüyorum. Adsensei aldın onaylattın pin vs geldi fazla kazandırmaz ve kısa sürede google yeni güncellemeyle siler süpürür. Ama kesinlikle dene yöntemini sistemini tam olarak bilmediğimden pek birşey demek istemem. Belki googleyi kandırabilirsin. "

Aradigim cevap tesekur ediyorum hocam zaten birakmmak gibi bir niyetim yok suan baya iyi ilerliyor basliklara kadar degistiriliyor konular icinde resimler sunucuya kaydedliyor alt etiket vs hersey tam otomatik zaten amacim sonucu gormek baska bir amacim yok ama sizin basariniz takdire layik.