Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir PHP, HTML, CSS ve SQL dilleri üzerinde çalışıyorum. Kodlama bilgimi son bir kaç günde gerçekten çok geliştirdim. Öyle ki artık bir scripte başlamam gerektiğini bile düşünüyorum. Forum scripti projesi yazıyorum. Başladım diyebilirim. Dosyaları vs... hazırlıyorum. Daha sonrada dosyalara scripti yazmaya başlayacağım.

ŞİMDİ, eğer arkanızdan daha önce çok denendi tutmaz bu proje, başarı elde edemezsin, boşuna uğraşıyorsun, beceremezsin kimi laflarla gelecekseniz baştan uyarımı yapayım üstteki logoya tıklayın ve çıkın. Bu konuda gayet ciddiyim.

İlk olarak 1.0.0 BETA sürümünü yayınlayacağım. Deneme, ön inceleme açısından. Çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak muhtemelen 2018'i bulur. Scripti yazması aylar sürecek. Bu kadar uzun sürmesinin bazı nedenleri var. Örneğin, sosyal hayatımla sanal hayatımı bir tutmaya çalışmam, kodları tek başıma yazmam vs... gibi.

Bir kaç sürümü, kullanıcılar için ücretsiz yayınlayacağım. Baktım tutuyor ve kitle sahibi oluyorum, adımı duyuruyorum, Lisanslama sistemine geçeceğim. Ederine göre makul bir fiyatla satacağım.

Bu arada, TEK BAŞINA SCRİPT YAZAMAZSIN diyenlere cevap olarak XENFORO'YU Gösteriyorum. :)

Sistem içerisinde bulunacak modüller:
Üyelik ve Kaydolma
Konu Açma, Yorum Gönderme
Özel Mesaj Sistemi
Admin Paneli
Tema Oluşturabilme, Kullanma, Kaydetme (Belirli sınırlamalarla)
Üye Listesi
Takvim
Konu Görüntüleme
Bakım Modu
Şimdiden belirtiyim, bir ekip toplamayı veya ekiple çalışmayı düşünmüyorum arkadaşlar. Çalışma saatlerim belirsiz, tamamen özgür ve bağımsız olarak çalışacağım.

Ancak konu altına önerilerinizi, fikirlerinizi ve eleştirilerinizi (dozunda) yapmanızı bekliyorum.
Şu anda projenin ucundan detay verdim arkadaşlar. Detaya sonra gireceğim.