lostyazilim
tr.link

Ne Turde Site Acmaliyim ?

26 Mesajlar 3.309 Okunma
acebozum
tr.link

scriptcidayi scriptcidayi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad I** Ş**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 30 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
SerkanALAZ

Hocam birde sitesi olmadan internetten o kadar gelir nasil elde ediyor ? ☺

wmaraci
reklam

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Sosyal medya pazarlamalığı yapıyor. İnstagram da nice kurumsal firmalardan reklamlar alıyor. :)
scriptcidayi

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

scriptcidayi scriptcidayi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad I** Ş**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 30 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
SerkanALAZ anladim hocam yani dogru strateji 😊

shelonqarif shelonqarif Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 37 / 3
  • Ticaret 2, (%100)

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

webteoneno Neden böyle düşünüyorsun ? İnan o insanlar henüz ölmedi, bu forumda da var. :) Birazdan konumu güncelleyerek yardımcı olacağım kendisine kendi fikirlerimi sunarak

DÜZENLEME:

Açacağın site kategorisi öncelikle sana bağlı, bütçen yada ilgi alanına hitap eden bir kategori seçimini yaparken şunları göz önünde tutmalısın.

1- Bütçeli girişim.
Paran olur, yatırım yapmak için iyi bir meblağ ayırırsın o zaman işler tamamen değişir. Günümüzün en çok kazandıran hatta bu gün forumda konusu açılan

- finans sitesi mesela, 170.000 TL para isteniliyordu. Aylık geliri ise 11.000 TL olarak belirtilmiş, çoğu kişi sahip olmak yerine bende nasıl aynı siteyi oluştururum düşüncesi taşımıştır. O kişiyi takip ediyorum ve finans ağırlıklı projeler geliştirip işin hakkını veriyor. iyi derecede olan siteleri bile paravan olarak kullandığını düşünüyorum. Yani işin detayına girersem eğer baya uzun muhabbet olur -

Diyelim yaklaşık 10.000 TL ile bir finans projesi başlatmak istedin, paravan ağır oluşturup içerik yönetimini de gayet iyi yaptıktan sonra mükemmel bir sonuç almak için sadece sabretmek ve doğru adım stratejisi ile akışına bırakmak olacaktır. Finans sürekli güncel içerik isteyen bir sektör değildir, bilgin olmasa bile bu sektörde hizmet veren editör arkadaşlarımız var. Onlar ile birlikte çalışmalar yapabilirsiniz. Buradaki amaç iyi bir alt yapı oluşturuyorsunuz, o proje tuttuğunda artık o kadar büyük çaplı yatırım yapmak zorunda kalmayıp bir çok proje geliştirebilirsiniz aynı sektörden..

Bir arkadaşımın sitesi var ifşa etmek istemiyorum, kredi sitesi ve günlük 200-300 ziyaretçi trafiği var. günlük geliri de 10-15 TL, birlikte adsense kullandığımız için verileri görmem mümkün.

Her ne kadar zorlu bir sektör olsa da, yapacağınız yatırımlar geri dönüş sağlar, yatırım yapmadan herkes giriş yapar ama başarısız olurlar. Başarı yüzdeliği %10-20 olasılığı var.

------------------------------------------------------------------------------------------

İlgi alanına hitap eden kategori ( kısacası bütçesiz )

Bu çoğunlukla gördüğümüz teknoloji, moda, haber, spor, dizi, film, akla gelebilecek herkesin yapabileceği ilgi alanına hitap eden, rahatlıkla içerik üretebilecek olan sektörlerdir. Tutma ihtimallerini inanın kimse bilemiyor. Şansımı denemek istiyorum, tutarsa beleşten aylık binlerce para kazanırım düşüncesi taşıyan insanlar oluyor.

Ha- Birde para kazanmanın sadece site ile olmadığı, ticaret alanında her ihtimali değerlendiren benim gibi insanlar da var. Şuan bir kaç sitem var, bu siteler tamam bazıları hobi tarzında, bazıları kurumsal sitelerim, bazıları da news kayıtlı sürekli güncellik isteyen siteler. Ama ben bunlar dışında para kazanıyorum. AL/SAT stratejisi WM aracında onca seçenek varken bence bilinçsiz yatırım yapmayın, kendinizi geliştirin ve tecrübe edinin sonrasında istediğinizi yaparsınız. Hazır olmadığını sanıyorum neden dersen eğer bu konuyu açma gereği duyan herkes, kendini hazır hissetmiyor ama kıyıda köşede biraz birikmiş parası olup katlamak isteyenlerin düşüncesi bu yönde

Son olarak forumda Economist denen biri var, elinde site de yok ama aylık geliri 5-6 bin ti buluyor.

dipnot: Kendimi pek ifade edemesem de umarım anlayan ve dağınık konumu toparlayan olur Saygılarımla..

Ellerine sağlık hocam :)

wmaraci
wmaraci

LanoLuum LanoLuum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Sahsen ben sevdigim ve gunluk hayatimin icerisinde olan seylere dair makaleler yazmayi gunluk tarzinda bir blogda farkli farkli konular uzerinde kendi yorumumu iceren metinler basliklar olusturmayi seviyorum hos henuz boyle bir sey hayata gecmedi tabi ama olsun 😁 en azindan hayata gecmedigi icin bir takipci kitlem yok diyorum kendime
scriptcidayi

kişi bu mesajı beğendi.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
SerkanALAZ

Wordpress kurmayı bilmeyen adamım diyorum, kimse inanmıyor nasıl kazanıyorsun diyorlar. :) Kısaca özetlemişsin canım, teşekkür ederim. :p Her zaman bu işte kazanç ve plan önemli araştırma önemli zeka önemli, illa sitenin olmasına gerek yok.
SerkanERGUN scriptcidayi

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al