-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese iyi akşamlar;
İnternet çağının en güzel tarafı yolda karşılaşamayacağınız,hayatınız boyunca göremeyeceğiniz insanlara internet aracılığıyla kolay bir şekilde ulaşabilinmesidir. Bundan dolayı hem merakım hem de çağın gereksenimi olarak düşündüğümden dolayı direkt olarak mesleğimle alakalı olmasa da yazılım öğrenmeye çalıştım. Amatörce birçok proje yapmaya çalıştım.İşimi de en iyi yapabilmek için de çabalamaya çalışıyorum.
Uzun süredir foruma üyeyim ve dikkatimi çeken birşey var. Site tanıtım bölümünde neredeyse hergün sağlık blogu, bitkisel tedavi sitesi başlıklarıyla en az 1 site açılmakta. Mesleklere bakıyorum cnc operatörü,aşçı,mühendis,öğretmen...(kesinlikle meslekleri kötülemiyorum )
Farmakognozi ve fitoterapi dersi alan ( ve sadece bir bölümde okutulan bir fakülteden mezunum) biri olarak birçok bitkinin yararlı etkilerinin yanında yan etkileri de bulunduğu için bu tür site işlerine insan sağlığının hatayı kabul edemeyişinden ötürü giremedim. Kendimi hem mesleki hem de yazılımsal olarak yeterli görmedim ve hazırlamaya devam ediyorum.
Bir bitki tansiyon için veya soğuk algınlığına iyi gelirken konjestif kalp yetmezliği olan hastalarda ölüme sebebiyet verebilir. Sitelerde kopyala yapıştır bilgiler,bilimsellikten uzak, yan etki veya şu durumlarda kullanmayın gibi hiç bir bilgi olmuyor ki bilgisi olmadığı için bu çok normal.
Eğer fitoterapi hakkınızda bilginiz yoksa mesleğiniz bu konularla alakalı değilse bu işlere girmeyin.En iyi bildiğiniz mesleğinizle alakalı konulara yönelin.
3-5 kuruş için insan sağlığı ile oynamayın. Yanlış bilgi edinip sitenizde yazılan yazıya dayanarak içtiği bir bitkiden ölen insan olsa belki haberiniz bile olmaz ama vebali çok ağırdır.
Nacizane fikrim ve görüşümdür.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kesinlikle her kelimenize katılıyorum ve konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Bu sektörü bildiğim için çevremdeki kişilere sağlığı internetten değil, doktorlardan öğrenmesi gerektiğini söylüyorum.
2-3 tl için insanların sağlığı ile oynamayın.
Google sitenizi bir üst sıraya taşıyacak diye bir insanın en değerli şeyini elinden almayın.
Sağlık alanında makale yazacak kişilerin, bu makaleleri yazacak belge ve vasıflarının olması zorunluluğuna ilişkin bir düzenleme mutlaka forumda yer almalıdır.
Mobil olduğum için etiketleyemiyorum ancak yöneticileri bu mesajdan alıntı yaparak etiketlerseniz sevinirim.
Hızlı teslimat için kaynak bile araştırılmadan bir günden kısa bir sürede yazılan bu makaleleri bir gün sizin sevdiğiniz bir kişi de okuyabilir, sonuçları kötü olabilir.Durum gerçekten çok ciddi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı şeyleri düşündüğümüz için çok sevindim. Yöneticilerin yapacak birşeyi olduğunu zannetmiyorum.Bu forumda felaketin reklamı yapılmaz belki ama siteler açılmaya devam eder.
Bu olayı çözmenin en güzel yöntemi farkına varıp vicdanlı davranmaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben de şu an benzeri bir site sahibiyim. Tüm yazılarımı elimdeki kitaplara dayanarak yazıyorum.
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cok dogru diyorsunuz hocam buna ornek olarak siir sitesine hikaye yazmak gibi birsey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
mehmeter46 zaten kitaplarda bitkilerin yan etkilerinden bahsediliyor. Ki bu tür kitaplarda bütünlük aranmaz. Kimse oturup tüm bitkileri okuyayım demez. Safran çiçeğini açar, onun faydalarını zararlarını okur. Safran çiçeğinin bir zararı varsa zaten o kitapta belirtilmiştir.
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/