1 ayda Alexa'da Yükselmenin Tek Yolu !! |
174 Mesajlar | 45.950 Okunma |
komedyatube adlı üyeden alıntı
Lim10Ata Öncelikle insanların düşüncesini saygılı bir şekilde söylemek diye bir kıstas yok bu konuda. Burası bir pazar yeri ve pazarcının tezgahının önüne gelen müşteriye ürünü kötüleyecek bir şey söylenmez. Ticaret böyledir. Ticaret konusunda gelip şu tip sorular sorulabilir; ' Alexa çalışmasında ban yer miyiz?' 'Yükselmenin bize faydaları nedir' vs. gibi fakat şunun gibi kabalıklar yapılmaz; ' ben bu parayı vereceğime bilmem ne yaparım' ' Alexa önemsiz yeaa' eğer olumsuz bir düşüncesi varsa kişinin ticaret sahibinden ürün almaz biter. Ha bak satıcı gelip de buraya yalan dolan bilgiler yazmışsa, **************lık yapıyorsa baltalanır baltalanmalıdır. Ben herhangi bir yalan dolan göremedim? Aksine insanların, satıcıya veya ortaya bir şekilde kendinden emin bir tavırla alexa bir işe yaramaz dediklerini gördüm. Zaten satıcı işe yarar veya yaramaz dememiş yükseltiyoruz demiş.komedyatube adlı üyeden alıntı
Lim10Ata Öncelikle insanların düşüncesini saygılı bir şekilde söylemek diye bir kıstas yok bu konuda. Burası bir pazar yeri ve pazarcının tezgahının önüne gelen müşteriye ürünü kötüleyecek bir şey söylenmez. Ticaret böyledir. Ticaret konusunda gelip şu tip sorular sorulabilir; ' Alexa çalışmasında ban yer miyiz?' 'Yükselmenin bize faydaları nedir' vs. gibi fakat şunun gibi kabalıklar yapılmaz; ' ben bu parayı vereceğime bilmem ne yaparım' ' Alexa önemsiz yeaa' eğer olumsuz bir düşüncesi varsa kişinin ticaret sahibinden ürün almaz biter. Ha bak satıcı gelip de buraya yalan dolan bilgiler yazmışsa, **************lık yapıyorsa baltalanır baltalanmalıdır. Ben herhangi bir yalan dolan göremedim? Aksine insanların, satıcıya veya ortaya bir şekilde kendinden emin bir tavırla alexa bir işe yaramaz dediklerini gördüm. Zaten satıcı işe yarar veya yaramaz dememiş yükseltiyoruz demiş.