Trablus
Başarı = Doğru Strateji
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar öncellikle selamlar sizlere sormak istedigim bir soru var Şoyle ki;
Kendimi Gelistirmek Adina Ve Aklimda Bulunan Bir Fikir Dolayisiyla Ozel Wordpress Tabanli Degilde Farkli Bir Sistem Olacak Burada yani tema degilde işlevselik bir platform gibi dusunelim. Bunun icin hangi alana yonelmeliyim. Benim fikrimce javascript olmasi gerektigi kanisindayim. Cevaplarsaniz sevinirim
www.hizlikazanc.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
php,html,javascript iş görebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Sırasıyla HTML, CSS ve JavaScript'i adın gibi bilmen lazım. Ondan sonra PHP ve MYSQL'e girmen lazım. Bunları yapmadan özel yazılım bir script hazırlamaya kalkarsan boşa kürek çekmiş ve kendini geliştirmenin aksine yazılımdan soğutmak için çabalamış olursun. Çünkü onlarca sorunla karşılaşacaksın ve hiçbirini çözemeyeceksin. Merdivenlere adım adım basman lazım.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
HizliKazanç İlk olarak hangi platform(web, ios, android gibi) için yazılım geliştireceğine karar versen daha iyi sanırım. Çünkü hepsi ayrı bir dünya ancak HTML, CSS ve JavaScript birçok yazılım dili ile birlikte kullanıldığı için öncelik bu üçünde olması lazım. Tabi birde İngilizce, çok iyi bilmesen de yazılım kodlarında kullanılan terimlere yabancılık çekmemek için öğrenmen gerekiyor. Daha sonra seçtiğin platforma göre asıl öğrenmek istediğin yazılım dili hangisi ise onu öğrenmeye başlaman lazım.
Ve en önemlisi tüm bunları öğrenirken sabırlı olmasın :)
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bana kalırsa biraz maddiyatı gözden çıkarın projeniz için içerik girmekle uğraşın. Bırakın kodlarla bilen arkadaşlar uğraşsın. Belki de sizin projenizin siz bunları öğrenene kadar değeri kalmayacak. Ya da başka biri yapacak. Bir an önce başlayın gelir elde ettikten sonra zaten iyi bi projeyse fazlasıyla sermayesini çıkarır. Siz de bu arada kendiniz bir yandan öğrenebilirsiniz.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI