bars23 adlı üyeden alıntı

Ne alan adi ne içerik bence hiçbirşeye takılmayin. Bu tema ile ilgili bende çalışma yapacaktim firsatim olmadi cok hosuma gidiyor tasarım olarak. Bu ülkede neler neler tuttu. Adam onedio yu tutturmus simdi felsefe yapmanin mantığı yok. Amaciniz para kazanmak değil severek işim diyerek yaptiginiz birseyse yılmadan devam edin, mutlaka yararlı dönüş olacaktır. Elestirileri ciddiye almak onemlidir ama bencr tasarimla ilgili olanları. Konu iceriginde herkes kendi bilgisi dahilinde yurumelidir. Şahsi fikrim böyledir. Başarılarınızın

KerimBey adlı üyeden alıntı

Alan adı ve sektör uyumu gayet iyi fakat bu tarz siteler gerçekten fazlalaştı. İyi bir şey yapmak istiyorsanız iyi bütçeleri ve emeği harcamak zorundasınız. Ayrıca son dönemde kategorinizdeki her sitede bu temayı görmeye başladım. İçerik farklı ve ilgi çekici olmadığı sürece beni gerçekten bunaltmaya başladı bu temaya sahip siteler.

Tavsiyem gerçekten bu işin üzerinde duracaksanız diğerlerinden farklı olun. Kendinize has bir üslup yaratın, kendinize has bir site görünümünüz olsun.

Siteyi takibe aldım. Başarılar dilerim. Bol şans.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten motive ettiniz.