Marnayagmur18 Hocam hiti 1k derken yanlış anlaşılma var ben yanlış yazmışım doğrusu gösterim 1k altındaysa demem gerekiyordu (tekil değil çoğul). Günlük 350 Hit ile benimde şuan ödeme aldığım hesabım var, sayfa to %2 ve 5 ayda 200 tl aşıldı, başka bir sitemde sayfa to yüzde 5 ama hit fazla ayda 500tl civarı getiyor bu sitede sayfa to dan korkmuyorum ama düşük hitlide korkuyorum.
Benim bidiğim (eski bilgi de olabilir kontrol ettim en son 2006'da bu sebepten kapanan hesabım olmuş) sayfa to düşürmeye yönelik hareket olarak algılanır düşük hitli sitelerde aynı ip adresinde çok fazla sayfa gösterimi olursa ve ban sebebidir. Uzun süre günde 5-10 hitli sitede adsense görüntüleme olursa ben yine hesabın bannlanacağına inanıyorum. İsteyen varsa denesin arkadaşlar bende öğrenmiş olurum belki google çözmüştür bu sorunu 2006'dan sonra. Verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim, sizde yardımcı olmaya çalışıyorsunuz bende. Benim bildiğim değişmiş olabilir, ben 2006 yılında başıma gelen bir şeye dayanarak söylüyorum. Adsensenin ban sebepleri geçmişten günümüze azalmamış artmıştır (en son mobilde sayfa üstü reklamları gibi).