Merhaba arkadaşlar; 2 gün önce kız arkadaşım ilişkiyi bitirmek istedi. Nedeni ise kız arkadaşımın çok aşırı kıskanç olması...

Öyle bir durum ki bu, benden 7-8 yaş büyük 4-5 yıl önce beraber çalıştığım ablalarımı kıskanıyor. İnstagramda o tanımadığı erkekleri takip ediyor, sorduğum zamanda "takipçi kasıyorum" diye bir cevap alıyorum eyvallah. Ben tanıdığım kız arkadaşlarımı ve ablalarımı takip edince onu aldatıyor oluyorum. Ve inanılmaz şiddetli tartışmalar, hakaretler...

Son olayda çalıştığım kurumda yanımda bir bayan başladı kendisi içerik editörü ve yaşı 33, benim yaşım 25 ve beni kıskanıyor. Daha öncede aynı bayandan dolayı çok tartışma yaşamıştık, yanına gitmeyeceksin, konuşmayacaksın, gülmeyeceksin güldürmeyeceksin hepsine eyvallah dedim ama hiç yanına gitmediğim halde beni onunla gördüğünü iddia ederek tartışma başlattı ve inanılmaz şiddetlendi. Artık inanın bunalmıştım, alttan almaktan herşeye eyvallah demekten, bıktım usandım.

Bu olaydan sonra kendisine bir süre konuşmayalım lütfen rica ediyorum dedim ve "işime gelir" diye bir cevap aldım. Ertesi gün yani geçen cumartesi saat 18:30 "Bitsin" diye bir mesaj geldi telefonuma... "Öyle mi?" yazdım "Evet." dedi, bende "Eyvallah" dedim.

Konuyu sizin yorumlarınıza bırakıyorum, manevi desteklerinizi bekliyorum. İçimde bir acı var 2-3 gün gözlerime uyku girmiyor, tahminimce onunla geçirdiğim zamanın boşa olduğu inancından dolayı bu haldeyim, sizce o ne haldedir, hamle yapmalı mıyım?