Biraderim 6 yıl şehir dışından memlekete gidip geldi. Sonra kız "işe giremezsen ayrılacağım" demiş. Birader de TSE'ye atanamadı. Puan da birinci, sıralamada birinci, önceki yıldan da birinci; ama mülakatta seçilmedi. Torpili olan seçildi. Kız ayrıldı, 1 hafta sonra kız nişanlanmış. Demek ki başkasını da idare ediyordu. Sanırım 4 ay sonra birader Ankara Bakanlıklar'da DMO'ya kalite kontrol teknikeri olarak işe girdi. Hep "Allah'ım hakkımızda hayırlısı olanı ver." diye dua ederiz. O kız da hakkında hayırlısı olmadığı için olmamış. Sonradan olmadığına kendisi de sevindi. Yani, nasip. Kendini üzmeye, moralini bozmaya hiç değmez. Sağlığın, ailen daha önemli. Ayrıca sen onu değil, o senin gibi birini kaybetti. Geçirdiğin zamana, emeğine yazık olmuş. Bu durumu da yaşayacakmışsın. Ders olarak nitelendir.
Örneklerin, desteği ve önerilerin için canı gönülden teşekkür ediyorum hocam, dert görmeyin.
Selamlar,
Bu kıskançlık olayı eski sevgilimde de vardı. Yan dairedeki, karşı apartmandaki kızlardan kıskanıyordu kavga ediyordu. Balkondayım hava alıyorum dediğimde karşı kıza bakıyorsun demi deyip tartıştığımız bile olmuştu.
İlk 3 ayda ilişkimizde bir sorun yokken deli gibi beni severken bende onu severken birden değişmişti.
İnsta da erkekler takip ediyordu o da onları ediyordu. Bende sorduğumda takipçi diyordu. Şifresi bendeydi gir al diye veriyordu daha sonra ne olduysa bir tartışmadan dolayı şifreyi değiştirmişti. Neden değiştirdin falan derken sanane ben özgürüm gibi yanıtlar verdi. Neyse aldırış etmedim bi süre sonra iyi olduk derken aramıza eski ilişkiler girdi.
-Eski sevgilisinin facebooktan engelini kaldırıp stalklaması ve tekrar engellemesi. Gibi gibi bir sürü sorunu karşı taraf yani eski sevgilim hep yaşatıyordu.
Bir muhabbet açıldı Bende ona o yokken konuştuğum kızla yaşadıklarımı anlattım madem o anlatıyordu ben niye anlatmayayım. Bir iki gün mesaj atmadı. Sebebi de "Ben yokken başka kızlarla konuştuğunu bilmiyordum" "O kadarını yapmazsın sanıyordum" "Soğudum" dedi ayrılmak istedi. Bu soğudum dediği olay o yokken onun sevgilisi varken yaşananlardı
Sonra stalk yaparken eski sevgilisinin engelini kaldırdığını gördüm. Bir ton laf ettim çırpınmaya çalıştı olmadı takipten çıktı her yerden FİNİSH
Uzun lafın kısası kızları anlamak mümkün değil. Bir süreden sonra bahane üretmeye en ufak şeyleri büyütmeye başlıyorlar. Senin ilişkinde de bunun başlangıcı var.
Bir insan kıskanır tamam seven insan kıskanır diyoruz da o kadar abartmak olmaz. Bu güvensizlikten başka bir şey değildir. Güvenin olmadığı yerde durma. Seni seven elbet peşinden gelecektir.
Uzun uzun anlatmışsın kardeşim, dökmüşsün içini sende. Allah dert göstermesin, eksik olmayın. Yalnız bırakmadığın için teşekkür ediyorum.