yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Hata diyorsunuz, dikkat edilirse kullanıcı kaynaklıdır karşılaşılan hatalar.
Demek bir yerde bir hata yapılıyor ki hata veriyor sistem.
En yaygın hata smtp mail hatasıdır, hosting firmalarının yeterli desteği
olmamasından kaynaklanır.
Zaten hatalar ile ilgili çözümlere ait kaynaklar fazlası ile mevcut.

Bahsettiğiniz sistemi yapanlar, yarın bir gün kapadı gittiler ne olacak?
Var mı bir garantisi?

Ücretli satılan bir sistemi savunmak size ne kazandırıyor onu da anlamış değilim.
Konuyu uzattıkça uzatıyorsunuz.

Konu sahibi, Opencart kullanıyor, özel tema aldı ve gayet memnun.
Sadece acemilik nedeni ile takılabiliyor bazı yerlerde, herkeste olduğu gibi.
Takıldığı konularda kaynaklara ulaşıyor ve çözümünü buluyor.

Kendiniz bahsettiğiniz sisteme ait bir tanıtım konusu açarsınız, işine gelen alır gelmeyen almaz.

Tekrar iyi forumlar diliyorum.

eka7a adlı üyeden alıntı

Ciddi düşünmek opencart ya da bir başka yazılım ile alakalı değildir. Gerçekten ciddi düşünen biri bırakın opencarttı bir kenera, tek bir HTML sayfası ile bile satış yapabilir. Kaldı ki şu an Türkiye de birçok oyun firmasının (Electronic Arts, Activision Blizzard, Ubisoft) distribütörlüğü yapan bir firma opencart kullanıyor. Bunun gibi kullanan daha birçok firma var.

Bahsettiğiniz yazılımı incelemedim ancak konuda geçen 900TL yi verdikten sonra içerisinde gelen özellikleri OpenCart ile de yaptırabilirsiniz. Forumda daha ucuza yapan arkadaşlarda bulabileceğinize eminim.

OpenCart, Wordpress gibi her yeni sürümünde güvenlik açıklarının kapatıldığı bir yazılım değil ki her yeni sürüm çıktığında sürümünüzü yükseltmeniz gereksin. Güvenlik açığı tespit edilirse de sadece o açığı kapatmanız yeterlidir.

Yeni sürüme yükseltme, gerekli olup olmadığına bakmadan, insanın her zaman daha iyisini daha yenisini istemesinden başka bir şey değildir. Sadece arama yapan birinin akıllı telefon almasına benzer bir durum.

magento, prestashop ben bu 2 yazılımı çok başarılı buluyorum her ne kadar Türkiye'de magento fazla kullanılmasada. Ancak hala söylüyorum ki forumdada isyan eden çok var opencart çok kullanan iyi bilir hep bir aksilik çıkartıyor. şu opencart kuallanan firmalara örnek verin bizde bir inceleyelim. (kitapçılar dışında)