-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Demosuna baktım gerçekten işe yarar görünüyor...
Ek Olarak:
Atakan adlı üyeden alıntı
Analytics'e de "birşey vermiyor" diyorsanız, tavsiye edecek bir sayaç hizmeti söyleyemiyorum size :)
Analytics fazlasıyla istediğinizi veriyor, kullanımı kolay. Biraz araştırarak tüm sağladığı güzelliklere ulaşabilirsiniz.
Birşey vermiyor derken çok zaman harcamak istemiyorum. Gostatsı denediyseniz tek tuşla istediğiniz şeye direk ulaşıyorsunuz. Ben analyticte hangi IP den ziyaretçi gelmiş nasıl görürüm onu dahi çözemedim....
Ek Olarak:
Bende tek geçerim gibi geliyor. Gerçekten benim istediğim verileri çok basit şekilde bana sunuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Wordpress Eklentisi var Hocam Kesinlikle Harika İsmi şu WordPress.com Stats
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bipixel bu dediğin gibi güzel ama hostingi şişiriyor ve belirli zamandan önceyi göstermiyor.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Valla yandex metrica en iyisi bana göre
http
cokkisiselbisey
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben google ve yandex kullanıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar kceptel kullanıcı adlı arkadaşın tavsiyesi üzerine statcounter kodlarını yükledim ve gerçekten verdiği datalar çok güzel ve kullanıcılar için çok basit arayüzü var. Her istediğinize bir tıkla ulaşıyorsunuz.
Ek Olarak:
onlinewebstats statscounter gibi benzer özelliklere sahip. Buda tercih edilebilir.
sayyac çok fazla geriye dönük data vermiyor.
say.ac beğenmedim.
Tabii bunları söylerken ne firmaları kötülemek nede bunları kullananlara hadi be oda olurmu demek anlamında anlaşılmasın. Herkezin istatistiklerde aradağı farklı olabilir. Birde Görsel zevk herkeze göre değişir.
Konuya ilgi için hepinize çok teşekkür ederim....