-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Sitedeki içerikler birbirine fazlasıyla benziyor. Bence gayet normal.
İçerikleri silin sonra özgün ve kullanıcıya yarar sağlayan konular girmeye çalışın. Eğer gerçekten düzelmişse doğru yapmışsanız yeniden değerlendirme isteği gönderin
knet
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
L** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tam evden eve nakliyeciler ve çilingirler gibi bütün ilçe köy ve mahallelere sayfa açarsan eninde sonunda manuel işlemi yersin :)
Tüm o sayfaları temizleyip siteyi işin amacına yönelik hale getirirsen, ve bu sayfalara link kastıysan onlara da disavow verirsen, tekrar değerlendirme isteğinde bulunabilirsin.
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
"Gaziemir Montolama hizmeti veren firmamız iç cephe dış cephe montolama ihtiyaclarınızda uzman ekibimizle beraber yıllardır sizlere en iyi montolama firması olarak Gaziemir ‘de sizlere hizmet vermekteyiz."
"Karabağlar Montolama hizmeti veren firmamız iç cephe dış cephe montolama ihtiyaclarınızda uzman ekibimizle beraber yıllardır sizlere en iyi montolama firması olarak Karabağlar ‘de sizlere hizmet vermekteyiz."
İçeriklerinin hepsi aynı bu yazıların hepsinin değişmesi lazım. Aynı hatayı bende yapmıştım zamanında. Banlandım, google forumlarda bana bunları gönderdiler. Düzeltip istek gönderdim düzeldi.
Yok imza falan
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sitenin 6 aylık inceleme süresi var. Aslında yeni açılan site spam olarak yayına girer ve ilerlemesi ondan güçtür. 6 ay gibi zaman sonunda düzgün içerikli siteler spamdan çıkarak google de yerini alır ve sıramalamaya girerler. Kopya, spam gibi içerik oluşturanlar banlanır.
Yok imza falan