Kaan adlı üyeden alıntı

DesignTr eğer doğayı ve kamp yapmayı seviyorsan, Datça Palamutbükü ya da Muğla Akyaka'da keyifli ve huzurlu bir tatil yapabilirsiniz. Her iki önerimin de denizi mükemmel. Bunun dışında İstanbul'dan kısa mesafede gidebileceğin 1-2 yer daha önerebilirim. Biri Ayvalık Cunda adası, diğeri Çanakkale Geyikli. Buralarda da çok keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. 1 haftalık vaktiniz olsaydı Karadeniz bölgesini önerecektim. Ayder yaylasında nirvanaya ulaşabilirsiniz. Ayder yaylasında ben de bulunmadım, fakat en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum. Keyifli bir tatil geçirmeniz dileğiyle.


Ayder yaylasına 2 kere gitme fırsatı buldum. Kaçkar dağı eteklerinde olması ve doğaya tam hakim olması nedeni ile gerçekten nirvana zevkini tattırıyor.

Ben kesinlikle tur ile tatil yapmanızı önermem. Tur ile yapılan tatillerde insanlar hem gereğinden fazla yoruluyor, hem de istenilen yerleri göremiyor. Bir yandan vakit sıkıntısı, bir yandan acele birçok doğa kültür merkezini görememenize neden olabilir.

"Yola çık yol açık" diye bir seyahat atasözü var :) Çantanızı valizinizi hazırlayın kendi programınızı kendiniz çıkarın hocam