1 adet lisans alınmıştır. MertSoftware çok ilgili ve sabırlı bir arkadaş.
Sizi dinliyor , yol gösteriyor ve bir çok konuda tecrübe edinmenizi sağlıyor.
Scripti almadan önce belki 50 yada geçik soru sordum her birini sabırla ve saygıyla cevapladı.

Sanırım index konusun'da mobil (responsive) olarakta kendisinin en iyi, şık referanslarından biri olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de en temiz sistem karşılaşlamarın'dan birisine sahibimde diyebilirim.

Ayrıca günün 24 saati yazıp cevap alabileceğiniz birisi gece 1'de bile yazsanız uyumamışsa cevap alıyorsunuz bilginize.

Ufakta bir dedikodu sızdırmak isterim umarım Mert bana kızmaz. Sistem için bir çok yenilik yapıldığını beyaz etti.. Ben scriptin 2 adet eksiği olduğu kanısındayım bunlar video izlenme sayısı attırma ve en büyük kısım kişinin bu scripti ekmek teknesi yapabilmesi adına '' bayilik '' kısmı.

Bayilik kısmı şuan ana yazılımların'da mevcutmuş ama bizim panellere önümüzdeki güncelleme ile geleceğini fakat güncelleme hakkında net tarih veremeyeceğini beyaz etti.

Not : Sistemi kullanan arkadaşlardan birinin şu yönde şikayeti vardı ben o konuda mertin tavsiyesine uyarak önlemimi aldım alacak arkadaşların'da şu önlemi almalarını tavsiye ederim. Konu scripti alan arkadaş bir yerden sonra paneline sızıldığını ve tüm user'larının çalındığını yeni admin olduşturulduğunu beyan etmişti bana bende Mert'e bu konuyu arz ettiğim'de kesinlikle /admin sayfasının her ne kadar kullanıcı adı ve şifresi olmuş olsada Cpanel'den şifrelememiz gerektiği konusunda uyarıda bulundu ve öyle yaptım sizde mutlaka bu uyarıyı göz önüne alın arkadaşlar.

Sistemin gelişmesi adına önerilerim :

- Yorum,beğeni,takipçi konusunda cinsiyete göre gönderim.
- Admin panele girişte kaç kadın kaç erkek profil olduğu havuz'da.
- Admin paneline mini LOG ekranı en son saat kaçta tarihte girildi ne işlem yapıldı gibi data tutacak.
- Takipçi Gönder sekmesin'de '' User İD '' öğrenmek yerine direk nick yazıp search edebilmek.
- Beğeni göndermede link yerine kullanıcı aratıp alta box'a gidecek like miktaarını yazıp göndertmek.
- Yorum gönderme kısmı altına yorumların virgülle ayrılması gerektiği yada alt alta yazılması gerektiği uyarısı.
- Kullanıcı ekle kısmına alt başlık havuzu kaydet gibi bir şeyle sistemdeki bütün herkesi yedeklemek.

Dip not : Sistem açık kaynak kodlu buda yazılımcı arkadaşlar için büyük fırsat dilediğiniz gibi scripte takla attırabilirsiniz istediğiniz kadar özellik ekleyebilirsiniz güncellemeleri beklemeden buda artı bir puan bir çok sağlam script lisans key'le geliyor bir yerden sonra yapan ortadan kaybolunca sistem patlayabiliyor.

Sistemde hiç bir ek artı güncelleme için rakam talep edilmediği söylendi sadece instagram'ın genel yaptığı uygulama, önlem ve temizlikler olabiliyor yılda 1 kere. Buna yönelik sistemde update yapıldığında değişikliklerin büyüklüğüne göre rakam belirlendiği ve kullanıcılardan güncelleme maksadıyla talep edildiği beyan edildi.

İsteyene kendi index girişim'deki gibi tek sayfa tasarımı + full responsive özellikli yapabilirim yaptırmak isteyenler özelden ulaşabilir.

www.instagramtakipservisi.com