hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor.turk ******* alt yapısı olduğundan dolayı superonline ın adsl hizmeti bile aynı oluyor.
bi tek farklı sanırsam superonline fiber hattı var sonradan döşedikleri ondan epey kişi memnun.
bi tek farklı sanırsam superonline fiber hattı var sonradan döşedikleri ondan epey kişi memnun.
süperonline almanyadan alıyor diye biliyorum alt yapısını :) (yanlış olabilir kusura bakmayın)
Ek Olarak:
Aynı sorun bende de oluyordu . Genelde bu çevrenizdeki en yakın santralle ilgili bir şey. Genel bir çözümü yok . Fakat ben bu soruna her zaman dosya indirerek çözüm buluyordum . Açıyordum bir torrent hızını düşük hızlara sabitliyordum , işlemlerime o şekilde devam ediyordum . Küçük ama kesin bir çözüm :)
emin olduğum tek bi konu var benim görüşümce ***** teki alt yapı dünyada kimsede yoktur bundan eminim :) internetin hızları artık yukselıcek merak etmeyın ınternet telefon uzerınden aldıgı ıcın yavaşlama oluyor türkiye genelınde telefon kablolarını fiber kablo olarak yeniden oluşturuluyorlar daha çalışmalar var ozamn sen bak ***** i kim tutabılıyor :)