lostyazilim
tr.link

dosya yönlendirme

4 Mesajlar 770 Okunma
lstbozum
tr.link

EnesVTN EnesVTN WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 19.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek deleveloper
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** V**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
hayırlı aksamlar arkadaşlar sıze bır sorum olucaktı sımdı xxxx.com sitemde olan içersindeki calısan siteyi mobil.xxxx.com olan sub domaine aktardım ve calıstırdım yanlız tek sorunum su mesela xxxx.com daki gonderıler gorunuyor ancak yazı harıcınde yada dıger yapılan tum ıslemler harıcı resım yukleme ve vıdeo yukleme olayında mobil.xxxx.com da gorunmemekte bu resım ve vıdeoları depolama alanı olarak storage klasorum mevcut benım ıstedıgım xxxx.com da veya mobil.xxxx.com da yulenen resımler her ıkı yerde gorunsun normalde xxxx.com da yuklenen resımler veya vıdeolar mobil.xxxx.com da gorunmuyor yada mobil.xxxx.com da yuklenen resim videolar xxxx.comda gorunmuyor htaccess yoluyla yada php kodlarıyla nasıl yonlendırme yapabılırım bu storage dosya yolunu yardımcı olabılırmısınız bu konuda bana

ayrıca belirteyim arkadaşlar php ile kodladıgım bir site sadece ben mobil.xxx.com da storage doyasını ana dizindeki xxxx.com storageye bağlamak yüklenen resimleri videoları yardımcı olabılırmısınız arkadaslar

wmaraci
reklam

kyzaghan kyzaghan Lord of the Ninth Sky Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Destek Lideri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 7 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Klasör dizinini tam bilmiyorum ancak doğru anladıysam.

mobil klasörüne htaccess dosyası yaratıp aşağıda ki kodu ekleyerek deneyebilirsin.

Bu kod ilgili klasöre gelen storage ile ilgili istekleri bir alt dizinde ki storage klasörüne yönlendirir.

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^storage/(.*)$ ../storage/$1 [NC,L]

Böyle bir şeyde mümkün.

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^storage/(.*)$ http://xxxxx.com/storage/ $1 [NC,L]

EnesVTN EnesVTN WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 19.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek deleveloper
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** V**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Tesekkur ederim hocam aksama eve gidince hemen kodlari uygulayacam evet sub domain actim ana dizindeki tum kodlari subdomaine aktardim mobil uygulama icin ana dizinden depolamalar subda gorunmuyordu subdomaindekilerde ana dizinde ayni veritabanini kullaniyorum cunku sub ve ana dizindekiler storage depolamada toplamak istedik tesekkur ederim iki kodyda htaccess dosyasina ekliyecem dogrumudur hocam

kyzaghan kyzaghan Lord of the Ninth Sky Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Destek Lideri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 7 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
EnesVTN İkisini eklemek zorunda değilsin, ikisinden birisi hangisi uyarsa onu kullanabilirsin. subdomain olduğundan 2. kod daha uygun olacaktır.
EnesVTN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al