Ben teşekkür ederim :)
Not : sistemi kullandıkça artı ve eksilerini scripti yeni alacak arkadaşlar için dönem dönem aktarıyor olacağım sistemi alan arkadaşlar'da birbirine ulaşır kontak halinde olursa bir çok gelişmeden haberdar olabiliriz diye düşünüyorum malum bir elin nesi var iki elin sesi var misali ..
İnstagram genel script piyasasındaki sorunlara dair;
Şun son 2,3 gündür (17.04.2017 ve 20.04.2017) instagramdaki minimal değişiklikler olmuş fakat ana instagram güncelleme tablosuna düşmemiş minimal güncellemelerden bahsediyorum bir çok instagram panelini kitlemiş durum'da öyle minimal 200,300,700 takip,beğeni ve yorum göndermede sorun olmuyorda 1k ve üzeri gönderimlerde diren iptal durumu söz konusu şuan bu işi yapan herkes aynı şeyden şikayetçi benim havuzum şuan kapasite olarak çok olmadığından minimal gönderimlerde sorun yaşamadım ama bu scripti kullanıpta havuzun'da 5k ve üzeri arkadaşlar bir takipçi gönderimi denemesini tavsiye ediyorum 2k-4k gibi tek bir adrese deneme maksatlı sonuçlarıda burada paylaşmasını rica edeceğim.
Scripti aldığınız'da /SatinAl klasörün'deki index'in düzenlemesi size ait kesinlikle script sahibi karışmıyor bu duruma.
Şuana kadar sistemde handikap olarak değerlendireceğim tek konu; oda başka bir scripti alan kişi tarafından öğrendiğim durum normalde bu bana alım yaparken söylenmedi o kısmın de aktif olduğu yeni güncelleme ile geleceği hususunda. (not : yeni güncellemenin ne zaman geleceği belli değilmiş. Yani bu tarih yarın'da olabilir 2023'te olabilir :))
Eksi yöndeki handikap : '' OTOMATİK BEĞENİ SİSTEMİ ''
Bu kısım de aktif henüz yeni güncelleme ile aktif olacakmış bilginize.