-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle merhabalar
Şuan okul için bir mobil uygulama projesi yapacağım. Bir proje aklımda var ama o iş için hem büyük bütçe hemde bir kitlemin olması lazım. Bu yüzden sizlerden fikir ve düşünce istiyorum.
-Öncelikli sorum mobil platformda eksik olduğunu düşündüğünüz bir şey var mı?
Bir yere gittiğinizde veya bir şey yaptığınızda, bir şeyden utanıp soramadığınız veya sormak yerine daha hızlı kolay olabilir bir fikirleriniz var mı?
VEYA
Şu diğerlerinden ayrı olsun, birazda parlak olsun, kitlesi olabilecek olsun diyebileceğiniz bir şeyler olursa lütfen söyleyiniz.
Fikirleriniz benim için gerçekten önemli bu fikir kötü olur demeyin, her türlü fikirlerinize açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ham anlatmak istediğini anlayamadım hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir şirkette mobil uygulama pazarlaması yapıyordum :D güzellik salonlarını gezip bütün güzellik salonlarını bir uygulama toplamayı hedefleyen bir şirketti. güzellik salonu kabul ederse tabiki kontrat imzalıyordu çift taraflı ticari kazanç hedefliyoruz sonuçta :)) onun gibi bir fikir mi arıyorsun :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam şuan iş yerindeyim evde olsam resimlerini atardım 4 ADET SİYAH BEYAZ IPHONE resmine tasarımları denedim bazı prototipini photoshopta filan denedim hazır mobil bazlı siteler var orda deneyeceğim şimdi fikir üretmem lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 ay once Hong kong havaalaninda bir Kanadali is adamiyla tanismistim. Kendisi filipinde 911 li hattin kurucusuymus ve bunun bir uygulamasi varmis.Adamin kendi uygulamasi bunun pazarlamasini yapiyormus. Uygulama devlet kuruluslarina ulasmada kolaylik sagliyor. Polis,itfaiye,ambulans falan hepsi bir numarada toplanmis sekilde.Butun ozellikleirni cok iyi hatirlamiyorum telefon uygulamasinin fakat ozellikler soyle:
1-)Eger bir yerde yarali varsa veya suc islenmisse fotografini cekip kolay birskilde uygulamaya yukleyip rapor edince gorevliler olay yerine geliyormus hemen.
2-)Bir yerde suc islenmisse veya tehlike varsa uygulama o cevredeki insanlara bildirim yollayip oradan uzaklasmasini soyluyormus.
3-)Hava durumu ozelligide vardi.Seni hava durumuna gore uyaran bu turkiyede pek gerekli birsey degil.
4-) Orman yangini ihbarida ayni şekilde
Neyse genel olarak uygulamanin anafikrini anlamissinizdir. Bu uygulamayi tr'de pazarlamami istemisti. :) Bu is nasil yapilir bilmiyorum tabiki. Ama fikri begenmistim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-