Paneli 1 ay kadar önce satın almış biri olarak ben de birkaç şey ekleyeyim. Öncelikle scripti satan arkadaş ilgili, sorulara er geç yanıt veriyor. Scripti ilk aldığım zamanlarda birkaç yanlış anlaşılma olmuş, netice itibariyle tatlıya bağlanmıştı.

Loving arkadaşın dediği gibi şuan otobeğeni cronu çalışmıyor. Bunu birkaç gün evvel farkedip MertSoftware' e bildirdim. Kendisi konuyla 2 gün boyunca ilgilendi fakat son bilgilendirmesi şu şekilde oldu. İnstagram güncelleme getirdi, diğer panellerde olmayan -belki içeriğini şuan paylaşmamızı istemez kendisi diye eklemiyorum- bir özellik ekleyeceklerini, sadece otobeğeni için güncelleme yapmayı uygun görmediklerini, güncelleme geldiği zaman bu sorunun da çözüleceğini söyledi. (Tarih hakkında ne yazık ki net bir bilgi yok)

Diğer yandan ben scriptin yanında 1k user yönlendirmesi satın almıştım. Ancak 200-250 user yönlendirmesinden sonra bir sorun olmuş olacak ki user yönlendirme patladı. Kendisine durumu ilettim. Geçen hafta son görüşmemizde cuma günü, en geç pazartesi günü yönlendirmelerin başlayacağını bildirdi. Dün yaptığımız görüşmede yönlendirmelerin başladığını belki de benim sistemimde bir sorun olduğunu dolayısyla Cpanel bilgilerimi istedi. Kendisine ilettim, bununla ilgili de gelişmeleri paylaşacağım.

Scriptten genel anlamda memnunum, MertSoftware'in desteğinden de. Zaten warez script kurmak yerine lisanslı script almamızın sebebi de bu...

Ha unutmadan bir de, sisteme kaydolan kullanıcılar yazılımcının instagram hesabını otomatik olarak takip ediyor, ben bunu çözemedim :)

Artıları ve eksileriyle sistemi değerlendirmeye devam edeceğim.

Saygılar.