Sorunu zaten kendin yazmışsın 1 ayda direk para kazanmaya baslayanı adense sevmez bi hata arar
Çok yanlış bir düşünce, adsense sever sevmez diye bir kural söz konusu değil. Reklamveren reklam verir, adsense olan sitedeki ziyaretçiler doğal olarak tıklar, reklamveren de kazanır google'da kazanır adsense sahibi de kazanır. Günde 50k hiti olan ve hiç adsense kullanmamış bir siteye adsense koyduk diyelim ilk günden belki günlük 50-100 TL kazandıracak, google neden sevmesin ?
Burada konu arkadaşın aslında kendi yaptığı rezaleti google'a mal etmesi. Sen reklamveren'in parasını usülsüzce gasbet, sonra google rezalet çıkardı de. Ben de adwords reklamı veriyorum, dünyanın parasını yatırıyorum. Bu ve bunun gibi sitelere Google müdahale etmezse binlercesi türer, ben verdiğim reklamdan 1 kuruş geri dönüş almazsam para kazanamam ve dolayısı ile reklam vermem. Ben reklam vermezsem google para kazanamaz.
İşi usulüne göre yapana google şimdiye kadar birşey demedi ve demez. Adam akıllı kuralına uygun işler yapın az kazanın vicdanınız rahat olur en azından.