flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Google gecersiz tiklama oldumu bildiri gondermez ya son gun banlar yada bir hafta kala hesabinizi gecersiz tiklamadan kapatir ne kadar yazi gondersenizde bu hesap acilmaz tek iyiligi sizin icin siteyi banlamiyor baska bir adsense alip devam edebilirsiniz.Google son gunu bekliyor cunku bu isin icinde Google kazaniyor cebine parayi atiyor ve olan reklam verenlere oluyor reklam verenlerin tiklamalari bosa gidiyor gerci onlara geri oduyoruz diyorlar ama adword kullanmadigim icin gercekten geri odeme yapiyorlarmi bilmiyorum.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorunu zaten kendin yazmışsın 1 ayda direk para kazanmaya baslayanı adense sevmez bi hata arar
www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Böyle bir site vardı.Destek olun falan yazmıştı.Mail attım, eğer bu yazıyı kaldırmazsanız sizi rapor edeceğim diye.(iyi niyetli olduğumdan kaldır diye uyarıyorum.)
Bana cevap olarak sermaye uşağısın vs gibi aptal sampsal şeylerle cevap vermişti site sahibi.Hey gidi günler hey:)
Sizin konunuza gelince, yaptığınız reklam verenin cebindeki parayı gasp etmek başka bir şey değil.Umarım google reklam verenlerin kartlarından kestiği reklam ücretlerini geri yatırır, paranın üstüne yatmaz.Ben de google'a reklam vermiştim zamanında, ücretler ağır geldiği için fazla reklam verememiştim.Kısacası banlanmanız isabetli olmuş, eline sağlık google amcanın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu nedenle ban yemişsiniz hocam. google doğallıktan yanadır her zaman
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
itiraz mitiraz gönderme :) açmaz google :) birşeyi yapmadan önce düşünmek herzaman iyidir :)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ruslar milyon dolarları günlük götürdüğünü google anlayınca bu işler sıkı tutmaya başladı. adsclicker tarzı programlar hissettiği an çekiyor fişi ayrıca bu tarz şeyleri yayıncı olarak aramamaya çalışın.
seloselo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sektörümdekiler neden banlanmıyor ben onu anlamadım.. Herneyse sağolun arkadaşlar adsense hesabı bol onu sokarım devreye
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense politikaları açıktır, tıklamaya teşvik ekmek ban sebebidir. Google haklı. Başkaları yapıyor olabilir, onlar da banlanır hocam. Google'ı kandırdığını sanırsın, ama kendini kandırırsın,google bir süre sana müsamaha gösterir, sonra bakar politika ihlili süreklileşmiş, anında ban. Doğrusu da bu zaten. Çünkü reklamlarla ilgili olmayan insanlar reklama tıklıyor ve reklam veren sana havadan para ödemiş oluyor. Niye durduk yere sana para ödesin reklamverenler? Google buna aracılık eder mi?
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!