MuratKa Kesinlikle satmayın! Sitenizi açın, belki bir makaleden binlerce para kaldıracaksınız...
Satarsan Bir müddet sonra elinde not kalmaz batarsın :) site açarsan kendi hukuk siteni daha iyi olur, hemde sürekli kazanç elde edersin.
Tabi kendinize site açmak daha faydalı olur. Hatta yeteneğiniz varsa bi sistem yazabilirsiniz şu şekilde;
Üye girişi yaparak 3 sayfa erişebilme sınırı olur. Ücretli paket sistemi olur. 10 Sayfa erişimi için 10tl 30 sayfa erişimi için 20tl gibi paketler veya ücretli puan sistemi olabilir. Makele yazdıkça puan kazanabilirler, puanları başka sayfalara erişebilmek için kullanırlar.
Tabi emek ve masraf ister böyle birşey. Özet olarak site aç :)
Üye girişi yaparak 3 sayfa erişebilme sınırı olur. Ücretli paket sistemi olur. 10 Sayfa erişimi için 10tl 30 sayfa erişimi için 20tl gibi paketler veya ücretli puan sistemi olabilir. Makele yazdıkça puan kazanabilirler, puanları başka sayfalara erişebilmek için kullanırlar.
Tabi emek ve masraf ister böyle birşey. Özet olarak site aç :)
Site açmanız daha güzel ve faydalı olabilir.
Değerli yorum ve bilgileriniz için teşekkür ederim, galiba sizin demek istediğiniz not satış sitesi galiba ? Hiç o yönden düşünmemiştim cünkü bir kere indiren direk yazıcıdan notu alır ve dağıtır diğerleri ödeme yapmadan kazanmış olur gibi geliyor,
Benim demek istediğim hızlı bir kazanç lazım site açsam uzun bir süre lazım ki googleda üst sıralara çıkayım ordan bulsunlar gelsinler filan baya uzun süreç ve yatırım ister gibi geliyor, bana şu 1-2 ayda toplu para şeklinde gelse yeterli, elimde ki notlar bitmez gibi geliyor bana şuan sadece 3. Sınıfda ders başına 50 sayfaya yakın not var buda demek ders başına 50*300= 15000 oda 150 TL civarı ediyor 3.sınıfda 8 ders var 1200 TL kaldı ki bunun 2. Sınıfı 1. Sınıfı 4.sınıfı var 4000-5000 TL civarı bir para yapar eğer alıcını bulursam gibi geliyor ama kim böyle bir ders notu konu anlatımı tarzı makale olayına girmek ister ki tek türde hukuk alanında ? Mantıksız mı düşünüyorum acaba ? Benim derdim 1-2 ay içinde hızlı para kazanmak ilerisini düşünmüyorum açıkcası hani bir 1000 tL bile kurtarır beni şuan :)