ferzileyto adlı üyeden alıntı

Çok yanlış bir düşünce, adsense sever sevmez diye bir kural söz konusu değil. Reklamveren reklam verir, adsense olan sitedeki ziyaretçiler doğal olarak tıklar, reklamveren de kazanır google'da kazanır adsense sahibi de kazanır. Günde 50k hiti olan ve hiç adsense kullanmamış bir siteye adsense koyduk diyelim ilk günden belki günlük 50-100 TL kazandıracak, google neden sevmesin ?

Burada konu arkadaşın aslında kendi yaptığı rezaleti google'a mal etmesi. Sen reklamveren'in parasını usülsüzce gasbet, sonra google rezalet çıkardı de. Ben de adwords reklamı veriyorum, dünyanın parasını yatırıyorum. Bu ve bunun gibi sitelere Google müdahale etmezse binlercesi türer, ben verdiğim reklamdan 1 kuruş geri dönüş almazsam para kazanamam ve dolayısı ile reklam vermem. Ben reklam vermezsem google para kazanamaz.

İşi usulüne göre yapana google şimdiye kadar birşey demedi ve demez. Adam akıllı kuralına uygun işler yapın az kazanın vicdanınız rahat olur en azından.

Haklısın ama googleyi kandırmak mümkün değil onun için binlerce reklam şirketi varken googleyi reklam veren kazanıyor çünkü google botları senin maus hareketlerine hangi sayfada nekadar kaldıgın girince direk reklama tıkladığın zaman uyarıyor kara listeye alınıyor reklamlar silinmiyor ama uzmanlar inceleyinceye kadar o listede duruyor siten. Ama şu zamana kadar 1 ayda kimse para kazanabilmiş değil popüler olan siteler haricinde ama kesin olarak bişey var bu konuda zorla reklama tıklamak yasaktır. Ve direk ban sebebidir bu Google'ın rezaleti değil kalitelidir sen beni kandırmaya calısırsan canın yanar misali hem haksız kazancına hemde hesabına el koyar ozaman bizde sitelerimize resimlerin altına koyalım kodları her tıklandığında para aksın? Google enayi değildir. Ve kimsenin kandırabiliceğini sanmıyorum denemeyin zararlı cıkarsınız cünkü üye olurken bir sözleşme imzalayıp anlaşıyorsunuz