Hic bir veri goremiyorum hepsi sifir olarak gozukuyor o nedenle ekleywmiyorum sizn insafiniza kaldik tabi insaf kalmis ise sizde daha onceki hesabimda da ayni seyi yaptiniz nedem odeme gunu kapadiniz hesabimi ? Neden daha once degil saha sonra degil de ozellikle odeme gunu olan 21 inde ? Orada calisan google calisani bu mesajlara cevap veren kisi bu yediginiz hak senin yedigin hak tir kesinlikle hic bir sahtekarlik yapmadim ben sayfama mobil uygulamadan girenlere reklama tiklayin kazanin dedik bir cok uygulama ve veb sitesi bu sekildw calisiyor binlerce ornegi var bir uyari yapma geregi duymadan kalkip hemen hesbi kapatiyosunuz alacagima dair odememi de yapmiyosunuz burada kesinlikle bir art niyet aramamak mumkun degil ister hesabi acin ister acmayin hic sorun degil bu durumu dava edecegimi bilmenizi isterim sahtekarlar.

Bu gun itibari ile googlede dosedigim yazi dava etme karari aldim verileri goremiyprum hic bir islem yapamiyorum hesabim devre disi neyi duzeltecem ben ? Odeme gunu ayin 21 i bu gun de ban yiyorum. Haçlilarin muslumanlara zulum etmedigi bir platform varmidir acaba ? Biz kasiniyor boyle imansizlardan medet bekliyoruz sahtekar oglu sahtekar google