Çok yanlış bir düşünce, adsense sever sevmez diye bir kural söz konusu değil. Reklamveren reklam verir, adsense olan sitedeki ziyaretçiler doğal olarak tıklar, reklamveren de kazanır google'da kazanır adsense sahibi de kazanır. Günde 50k hiti olan ve hiç adsense kullanmamış bir siteye adsense koyduk diyelim ilk günden belki günlük 50-100 TL kazandıracak, google neden sevmesin ?
Burada konu arkadaşın aslında kendi yaptığı rezaleti google'a mal etmesi. Sen reklamveren'in parasını usülsüzce gasbet, sonra google rezalet çıkardı de. Ben de adwords reklamı veriyorum, dünyanın parasını yatırıyorum. Bu ve bunun gibi sitelere Google müdahale etmezse binlercesi türer, ben verdiğim reklamdan 1 kuruş geri dönüş almazsam para kazanamam ve dolayısı ile reklam vermem. Ben reklam vermezsem google para kazanamaz.
İşi usulüne göre yapana google şimdiye kadar birşey demedi ve demez. Adam akıllı kuralına uygun işler yapın az kazanın vicdanınız rahat olur en azından.
Burada konu arkadaşın aslında kendi yaptığı rezaleti google'a mal etmesi. Sen reklamveren'in parasını usülsüzce gasbet, sonra google rezalet çıkardı de. Ben de adwords reklamı veriyorum, dünyanın parasını yatırıyorum. Bu ve bunun gibi sitelere Google müdahale etmezse binlercesi türer, ben verdiğim reklamdan 1 kuruş geri dönüş almazsam para kazanamam ve dolayısı ile reklam vermem. Ben reklam vermezsem google para kazanamaz.
İşi usulüne göre yapana google şimdiye kadar birşey demedi ve demez. Adam akıllı kuralına uygun işler yapın az kazanın vicdanınız rahat olur en azından.
Goruyorum ki googlenin avukatligini bi guzel ustlenmissin belliki oraya yakin birosisin biz burada olani anlatiyoruz sen kalkmis sahtekarlikla sucluyosun sahtekar olan haksizlik edendir egerki biz bir sahtekarlik yapmis isek cikar koy ortaya al sen bunu yapmissin de tamam diyelim yok politikamiz geregi gosteremiyoruz ulan elinde oyle bir sey yokki gosteresin sen benim gibi 100 kisiden 500 er tele kirpsan 50 bin lira para yapar sen kime maval okuyosun be binlerce kisi bu durumundan sikayetci soype dusunelim bir de hadi ben oyle birsey yaptim haksiz kazanc elde ettim benim bu yaptigimdan yayin veren kazandi google de kazandi ceplerini doldurdu peki bu iki yayinci ve musteri bu paralari geri iade ediyor mu ? Kesinlikle hayir degil mi ? Peki burada sahtekar oglu sahtekar olan reklamlari tiklatan mi yoksa reklam verip de parayi odemeyen google gibi duzenbazlar mi sakin kalkip bana googleyi savunma avukatligini da yapma madem ki bu kadar durust bir kurulus google odeme gununde gelip ban yapmayacak daha oncesinde bizi uyaracak duzelmez ise ban yapacak o zaman diyecek bir sey yok biz sizi uyardik duzeltmediniz diyecek bir ornek vereyim x bir ulkeden birileri sana gicik adamlar reklamina birden cok sekilde tikliyorlar veya bir tiklama programi ile binlerce kez tiklatiyolar geliyor google bat kut enseye tokat banliyor seni senin birseyden haberin yok gelip bakiyosun banlanmissin bilgi istiypsun politoka geregi veremiyoruz diyor boyle bir sey olamaz buna resmen dolandiricilik derler google gibi bir sirketin boyoe deli sacmasi bahaneler le odeme yapmamasi sahtekarligin dik alaligina gelir ben bunu soyle bune derim googlenin tum uygulamalarini sistemimden kaldiririm ayriyeten de turkiyedeki butun google ye reklam veren sitelerin reklamlarina otomatik tiklatma progrmlari ile tiklama yaptirarak ayni olayin onlarin basina gelmesi icin de ugrasip benim ugradigim zarara ugramalarina neden olacagim beni anlamayanlar o zaman anlayacaklardir