Hocam yanlış anlamayında kullandıgınız domain bile yasal degilse googlede yasal olmayan bir domainle veya bu isme ait legal olmayan bir hizmete yonelik sitede reklam yayınlıyorsunuz zaten bu bile ban sebebidir. size register ettiginiz mail adresinize eminin defalarca uyarı gelmiştir. ( eger bu kelimeler geçiyorsa domaininizde )
Domain içersinde facebook instagram gibi kelimeleri geçirmek zaten yasal olmayan bir siteye sahipsiniz demektir.
Şimdi tek haklı oldugunuz bana göre konu şurası bu şekilde yasal bir isme sahip olmayan bir siteye google nasıl adsense onayı verdi :) o onayı veren arkadaşı bulmak gerekıyor. onun dışındaki tüm konularda kendinizi savunabilirsiniz . Ancak google internette bulabileceginiz en guvenılır fırmadır.
ödeme aldıgım hesabı bir iş maaş hesabıyken iş yerının baska bır banka ıle anlasması sonucu ay sonunda banka hesabının degıstıgını farkettmıstım dogal olarak o ayın odemesı daha oncekı hesabıma yatmıstı ve 3400 tl lık bır rakam google tarafından 2 ay sonrasında daha öncesinde size ulaşmayan ödeme tarzında gönderildi. Hiç bir firma bu kadar özenli olamaz benim gözümde.
Kendi reklamlarınızı 1 kez bile tıklarsanız ban sebebidir.
Googlenin genelde ödeme günü standarttır ve bu ödeme gününde reklam veren ile reklam yayınlayan hesaplarında hareketlilik ve girişler yapılır burda.
Haksız tıklama ve reklam yayınlayan fırmanın reklam ücreti adwors hesabı olan arkadaşa iade edilir sizede bye bye denir.
Bu sebepten son gün öpüyorlar