Bu arada arkadaşlar lütfen konuyu başından sonuna kadar okuyun herşey konu içerisinde yazıyor rica ediyorum okuyun...

Selam arkadaşlar öncelikle Kimlik Onaylı Facebook nedir onu açıklayayım.
Kimlik onaylı facebook adından da anlaşılacağı üzere facebook destek bölümüne gerçek bir kimlik yollanarak hesabın fake olmadığının kanıtlanmasıdır. Bu şekilde facebook destek ekibinden kimlik onayı alan facebook hesapları normal açılmış hesaplarla kıyaslandığında kapatılma oranı çok çok düşüktür.

Bu şekilde onaylı hesapları kullanarak sitelerinizin reklamlarını yada satış ortaklığı ile üye toplama, ürün satma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Dediğim gibi kapanma ihtimali çok düşük olan bu hesaplarda, cinsel bölgelerin açık olduğu +18 fotoğraf ve videolar paylaşmadığınız sürece ve ip adresiniz facebook tarafından banlı değilse hesabınız kapanmayacaktır ve sizde birkaç gün içerisinde 5000 arkadaş + topladığınız takipçilerinize reklamlarınızı paylaşabileceksiniz.

Sadece 20 tl karşılığında tamamen kendinizin seçtiği 5000+ kişiye reklamınızı yapma fırsatı! Hesabı alın istediğiniz sayfaların yorumlarından istediğiniz kişileri ekleyin, biraz sonra yüzlerce arkadaşlık isteği kendiliğinden gelmeye başlayacaktır...

- Hesaplar kadın hesaplarıdır.
- Hiç kullanılmamışlardır. Sadece kimlik onayları yapılıp bırakıldı.
- Kimlikle onaylandıkları için isim değiştirme hakları yoktur.

Uzun bir aradan sonra stoklar yenilenmiştir, satış günceldir!

Fiyatlandırma;

Adet Fiyatı: 20 TL
10 ve üzeri alımlarda ise tanesi 18 tl olacak şekilde fiyatlandırılacaktır.
(fiyatlar güncellenmiştir. artık yukardaki fiyatlar üzerinden hizmet sağlanacaktır.)

Ödeme Yolları: Sadece İşbank


Uyarı! Çok az rastlanan bir durum olsada daha önce facebookta yaptığınız spamlardan dolayı facebook ip adresinizi banlamış olabilir. Bu durumda hesaba giriş yaptığınızda hesap kapatılabilir, bu durumdan ben sorumlu değilim ve iade almıyorum.