Biz bunu daha öncede açıklamasını yaptık.
MrMert adlı üyeden alıntı
WMAraci'da logosunda boğa resmi olduğu için, onun aynısı olmuş sayılmayız burası bir forum, websitemiz ise bir soru-cevap platformu.
Boğa logosu koyma sebebimiz, boğaların yapısında inatçılık hırs vb. tarzda huyları mevcuttur, bizde bizim ekibimiz soruları çözme konusunda bir inatçılığımız, hırslılığımız bulunmakta.
Onun haricinde bir benzerlik olduğunu görmüyorum.
Hani lütfen yorumları okuyarak hareket ederseniz, sevinirim iyi forumlar dilerim.
--
mpolat Bu sizi ilgilendireceğini sanmıyorum, ve yine tekrar ediyorum "konumuz günceldir" evet burası site tanıtım yeridir burada 10 tane konu açmaktansa 1 konumu güncel tutarım daha iyi. Bu yüzden banlanmadım gerekli banlanma sebebini admin açıklayabilir, ben farklı bir durumdan dolayı geçici banlandım. 1 günlük oda, aslında sizin gibilerinin banlanması daha doğru olur. Size bir tablo göstermek istiyorum.
Sizde buradaki başarısız kısımdasınız, kusura bakmayın ağır konuşacağım, 1 günlük banlanmamı nereye çekti iseniz bende ona göre davranacağım...
Sadece insanları eleştirirsiniz, başka birşey yapmazsınız... Size sadece yanlış yolda olduğunuzu söylemek isterim, inşallah daha doğru hareketler yaparsınız, iyi günler dilerim.