Merhaba sitenizi inceledim. Açıkçası reklam yok gibi özellikle aradım zor buldum. Özellikle sağ side banner kısmına popüler yazılar olan kısmın üstüne 300x250yada 300x600 esnek bir reklam yazı sonuna ise 336x280 eklemelisin. Yazıların uzunsa yazı ortasınada eklemeni tavsiye ederim. Yazı içinde başlık üstü ve yazı bitiminde görünün reklamlar hiç dikkat çekmiyor. Başlık altına reklam tavsiye etmiyorum özellikle mobilde geç açılıyor ve kullanıcı için eksi puan alıyor. Google site hızınıda olumsuz etkiliyor.
Kendimde bir kullanıcı olarak dikkatimi 2 reklam çeker.
1.Siteyi sağ üst çarpı işaretinden kapatırken görüceğim sağ üstte yada sağ yandaki reklam.(Çünkü site ile işim bitmiştir ve çıkarken tıklama oranım yüksektir.
2. Yazı içinde makale sonu reklam. Bu da aynı şekilde istediğim bilgiyi almışımdır ve siteden çıkmak üzere iken ilgimi başka bir sayfaya yönlendirebilirim.
Kendimde bir kullanıcı olarak dikkatimi 2 reklam çeker.
1.Siteyi sağ üst çarpı işaretinden kapatırken görüceğim sağ üstte yada sağ yandaki reklam.(Çünkü site ile işim bitmiştir ve çıkarken tıklama oranım yüksektir.
2. Yazı içinde makale sonu reklam. Bu da aynı şekilde istediğim bilgiyi almışımdır ve siteden çıkmak üzere iken ilgimi başka bir sayfaya yönlendirebilirim.