lostyazilim
tr.link

Payoneer Parama El mi Koydu ? Yardım lütfen

15 Mesajlar 2.744 Okunma
acebozum
tr.link

pmehmet pmehmet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 809
  • Beğeniler 90 / 187
  • Ticaret 8, (%100)
Hocam korkma paranı yemez . Bende kullandım yurtdışından geldiği için 7 iş gününü bulabiliyor . Yani siz mesela cuma günü para çekme işlemi yaptıysanız işleme pzt alınır 2-3 gün içinde havale için işleme alınır . işleme alındıktan sonra 7 iş günü kadar sürer bende yaklaşık 5 gün felan sürmüştü . Para birimi farklı olması bir şey değiştirmiyor . Oradan gelen para güncel kur ile çevirilip hesabınıza yatırılır.

wmaraci
reklam

YakupTEKiN YakupTEKiN Web Developer Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 710
  • Beğeniler 190 / 276
  • Ticaret 12, (%100)
hocam öncelikle konu başlığı yanlış bir başlık diye düşünüyorum. Bir şirket için bunu demen hoş birşey değil.

dvrmkcn dvrmkcn Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ogrencı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 530
  • Beğeniler 106 / 227
  • Ticaret 13, (%100)
Bence en kolay yol paranı paypala at Kıbrıs veya abd hesabı kur oradan virwoxtan bitcoin al o bitcoini btctürk hesabına at oradan btcleri sat en fazla 1 gün sürer tüm işlemler.

pmehmet pmehmet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 809
  • Beğeniler 90 / 187
  • Ticaret 8, (%100)

YasinErgül adlı üyeden alıntı

hocam şöyleki banka hesabı yanlış 1 hafta oldu gelmedi aradım gelen gidende yok payoneer ekibi ile iletişime geçmeye çalışıyorum 20 25 dkdır bekliyorum bakalım

Banka hesabını yanlış yazdıysan o senin problemin payoner ne yapsın . Ayrıca banka hesabı eklerken swift kodu vb giriyorsun . İban giriyorsun nasıl yanlış yazıyorsun

wmaraci
wmaraci

YasinErgul YasinErgul www.yasinergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci/Çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 157 / 226
  • Ticaret 43, (%100)

pmehmet adlı üyeden alıntı

Hocam korkma paranı yemez . Bende kullandım yurtdışından geldiği için 7 iş gününü bulabiliyor . Yani siz mesela cuma günü para çekme işlemi yaptıysanız işleme pzt alınır 2-3 gün içinde havale için işleme alınır . işleme alındıktan sonra 7 iş günü kadar sürer bende yaklaşık 5 gün felan sürmüştü . Para birimi farklı olması bir şey değiştirmiyor . Oradan gelen para güncel kur ile çevirilip hesabınıza yatırılır.

Anladım hocam ben ihtimal olarak yanlış iban girdim sandım ama sanırım iban vs doğru. Bir aksilik var ama bakalım ne zaman yatacak.

YakupTekin adlı üyeden alıntı

hocam öncelikle konu başlığı yanlış bir başlık diye düşünüyorum. Bir şirket için bunu demen hoş birşey değil.

Doğrudur hocam birazda dikkat çekmesi açısından böyle bir başlık seçtim.

pmehmet adlı üyeden alıntı

Banka hesabını yanlış yazdıysan o senin problemin payoner ne yapsın . Ayrıca banka hesabı eklerken swift kodu vb giriyorsun . İban giriyorsun nasıl yanlış yazıyorsun

Banka hesabımı doğru yazdığımdan %99 eminim ama bugün o %1lik kısım üzerinde de durdum ve banka hesabımı değiştirdim. İletişime geçerekte sildirdim eski hesabı bakalım bu hafta sonyuna kadar yatacak mı hocam.

dvrmkcn adlı üyeden alıntı

Bence en kolay yol paranı paypala at Kıbrıs veya abd hesabı kur oradan virwoxtan bitcoin al o bitcoini btctürk hesabına at oradan btcleri sat en fazla 1 gün sürer tüm işlemler.

Hocam kolay demişsiniz ama çok uğraş, en iyisi payoneer ama bakalım o da geç yatırıyor sanırım. Bugün tam 6 iş günü oldu.

Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al