-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam korkma paranı yemez . Bende kullandım yurtdışından geldiği için 7 iş gününü bulabiliyor . Yani siz mesela cuma günü para çekme işlemi yaptıysanız işleme pzt alınır 2-3 gün içinde havale için işleme alınır . işleme alındıktan sonra 7 iş günü kadar sürer bende yaklaşık 5 gün felan sürmüştü . Para birimi farklı olması bir şey değiştirmiyor . Oradan gelen para güncel kur ile çevirilip hesabınıza yatırılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hocam öncelikle konu başlığı yanlış bir başlık diye düşünüyorum. Bir şirket için bunu demen hoş birşey değil.
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bence en kolay yol paranı paypala at Kıbrıs veya abd hesabı kur oradan virwoxtan bitcoin al o bitcoini btctürk hesabına at oradan btcleri sat en fazla 1 gün sürer tüm işlemler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
pmehmet adlı üyeden alıntı
Hocam korkma paranı yemez . Bende kullandım yurtdışından geldiği için 7 iş gününü bulabiliyor . Yani siz mesela cuma günü para çekme işlemi yaptıysanız işleme pzt alınır 2-3 gün içinde havale için işleme alınır . işleme alındıktan sonra 7 iş günü kadar sürer bende yaklaşık 5 gün felan sürmüştü . Para birimi farklı olması bir şey değiştirmiyor . Oradan gelen para güncel kur ile çevirilip hesabınıza yatırılır.
Anladım hocam ben ihtimal olarak yanlış iban girdim sandım ama sanırım iban vs doğru. Bir aksilik var ama bakalım ne zaman yatacak.
Doğrudur hocam birazda dikkat çekmesi açısından böyle bir başlık seçtim.
pmehmet adlı üyeden alıntı
Banka hesabını yanlış yazdıysan o senin problemin payoner ne yapsın . Ayrıca banka hesabı eklerken swift kodu vb giriyorsun . İban giriyorsun nasıl yanlış yazıyorsun
Banka hesabımı doğru yazdığımdan %99 eminim ama bugün o %1lik kısım üzerinde de durdum ve banka hesabımı değiştirdim. İletişime geçerekte sildirdim eski hesabı bakalım bu hafta sonyuna kadar yatacak mı hocam.
dvrmkcn adlı üyeden alıntı
Bence en kolay yol paranı paypala at Kıbrıs veya abd hesabı kur oradan virwoxtan bitcoin al o bitcoini btctürk hesabına at oradan btcleri sat en fazla 1 gün sürer tüm işlemler.
Hocam kolay demişsiniz ama çok uğraş, en iyisi payoneer ama bakalım o da geç yatırıyor sanırım. Bugün tam 6 iş günü oldu.
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V