-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı hepinize tesekkur ederim. Her biriniz site sahibisiniz. Biz bu islerde yeniyiz. Sitenin hak sahibi benim ancak 3 arkadaşım daha var site hususunda yardim eden. Yorumlarınızı dikkate alarak referandum ile alakalı sunu söyleyebilirim. Sitemizde 4 arkadaş çalışıyoruz. Vatan haini diye bir yazı olduğunu sanmıyorum. Parçayı ya an arkadaştan site tanıtımı için ücret alınmış sonuçta gündeme dair yazılmış bir yazı olabilir. Diğer bir durum sivri dilli isimli bir yazarımız var hem mevcut hükümete hemde karşı kesime yönelik sert bir dille yazılar yazdı bunları gormediniz sanırım. Tavsiyeniz eğer ki SİTENE SİYASET SOKMA ÖYLE DEVAM ET ise arkadaşlarım ile bu konuyu konuşup yeni bir yol izleyebilirim. Site içeriği ile alakalı daha farklı düşüncelerin görüşlerinden memnun olurum. Hangi kategorilerde makaleler paylaşırsam daha çok hit artırabilirim bu hususu sizlere soruyorum. Son olarak da burada ya ilan eleştiri ve sözlerinize açıkçası çok sevindim. Çünkü doğruyu bulmak için insan her zaman bir klavuza ihtiyacı vardır sağ olun var olun
1 kişi bu mesajı beğendi.