-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Facebook'ta gördüğünüz ayakkabı reklamları varya sponsorlu onlardan biri tarafından çok sağlam bir şekilde dolandırıldım.
Olay geçen pazartesi günü oldu. Şöyle ki; şahısa siparişi verdim, kapıda ödeme olacağı söylendi, fatura - değişim fişi içinde olacak dedi ki ne fatura var ne değişim fişi var ne de sipariş ettiğim ayakkabılar. 5 TL etmeyen lastikten bozma ayakkabıları göndermiş bana. Normalde çakma eşyalarla işim olmaz fakat durum olmayınca el mahkum katlanıyor insan. :)
Ben nasıl hakkımı arayabilirim? Kargo poşeti üzerinde yazan adreste kimse ikamet etmiyor. Ad Soyad bile yalan olabilir. Adam hakkında internette bir sürü yazı var..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Satılan ürünün ekran görüntüsüyle birlikte iletişim numaralarını çıkartıp aldığınız ürün ile birlikte savcılığa gitmenizi öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Hangi sayfa ve ya kim olduğunu bizimle de paylaşabilir misiniz? Bende sıkça internet üzerinde alışveriş yapan birisiyim, bilinçlenelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İyide kapıda ödeme ise gelen kargoyu alma tutanak tut ve kargocuya geri ver ödeme yapma.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Her zaman İnternetten bir ürün satın alırken şeffaf paketleme ile teslim edilmesini isteyin. Bu şekilde gelen ürünün ne olduğunu görebilir, duruma göre satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba merak ettim yollanan ayakkabıların fotoğrafını çekip paylaşma imkanınız var mı acaba :) Bizde aynı hataya düşmeyelim
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bulunduğunuz bölgede kaymakamlıkta tüketici hakem heyeti var, gidip şikayetinizi oraya edebilirsiniz. Takipçi olacaklardır, sonuçlandığında ise her şey şeffaflığı ile meydana çıkacaktır.
Geçmiş olsun.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Benim küçük kardeşimde facebook üzerinden telefon almıştı içinden kırık saat çıktı. Facebook satıcılarına dikkat edelim arkadaşlar genellikle ptt ile çalışıyorlar ve **************lar
2 kişi bu mesajı beğendi.