lostyazilim
tr.link

Google adwords ile ilgili soru

15 Mesajlar 1.573 Okunma
lstbozum
tr.link

murattat murattat TATOĞLU BİLİŞİM Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret yöneticisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 859
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)
Söylediğimiz gibi hocam , ilk mailde size attığım linke bakarsanız o kısımda hesabınızda var olan tutarı görebilirsiniz. Eğer para yüklemesi yaptıysanız hesabınızda o ücret kalabilir.Belirlediğiniz günlük harcama ortalamasında da tüketim yapacaktır. Size ilk attığım link kısmında hesabınızda var olan tutar görünüyor mu acaba ? Eğer görünüyorsa reklam hizmeti başlatıp Adwords tarafından onaylandığında harcanmaya başlatılacaktır.

http://prnt.sc/f0lrxf

wmaraci
reklam

Ozdemiir Ozdemiir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 4 / 120
  • Ticaret 0, (%0)
murattat hocam şuan bende kalan kredi 0,00 diyor

Ayrı yeten şuanda reklam oluşturdum ve yayına verdim yalnız banka hesabı girmedim reklam çıkar mı

Birde kelimelerde şöyle yazıyor ilk sayfa teklifinin altında yazıyor reklamları o kelimede gösterir mi acaba

• Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 859
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)

Özdemir adlı üyeden alıntı

murattat hocam şuan bende kalan kredi 0,00 diyor

Ayrı yeten şuanda reklam oluşturdum ve yayına verdim yalnız banka hesabı girmedim reklam çıkar mı

Birde kelimelerde şöyle yazıyor ilk sayfa teklifinin altında yazıyor reklamları o kelimede gösterir mi acaba

Kelimelerin aranma hacimlerine göre ortalama TBM oranı verilmektedir. Kelimenizin site değerlerinize göre ortalama 10 üzerinden puan verilerek yayınlaması sağlanır. Biz bu aşamada puan yükseltmenizi yaparak doğru ayarlamalar ile en uygun tbm ücretleriyle yüksek hedefleme işlemlerinizi tamamlıyoruz.

Maalesef bu işlemleri ücretli olarak yapmaktayız.

Ozdemiir Ozdemiir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 4 / 120
  • Ticaret 0, (%0)
murattat hocam son bir soru sorayım şuan sanal kartı tanımladım ama reklam halen inceleniyor yazıyor biraz kelime başı hepsine ayrı tbm verdim ilk sayfa teklifinin altında yazıyor halen ve reklam inceleniyor diyor

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 859
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)

Özdemir adlı üyeden alıntı

murattat hocam son bir soru sorayım şuan sanal kartı tanımladım ama reklam halen inceleniyor yazıyor biraz kelime başı hepsine ayrı tbm verdim ilk sayfa teklifinin altında yazıyor halen ve reklam inceleniyor diyor

ilk reklamınız olduğu için inceleme biraz uzun sürebilir , onaylandığında bütçeniz mevcut ise reklamlarınız yayına alınacaktır.Verdiğiniz link url adresleriniz siteniz dışında farklı url olmamasına dikkat ediniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al