kusura bakmayın hocam öncelikle ama uğraşmayın bunlarla kimseye bir faydası yok hep hayal kırıklığı hep hüsran ben 6 sene önce aldım musa bilmem kimdi ismi 100 tl para verdim :( ama kocaman bir fasa fiso
ne olur yanlış anlama sen satış ortagısın belli ama boşver daha güzel kazanma yöntemleri var makale yaz site tasarla ... gibi gibi
ne olur yanlış anlama sen satış ortagısın belli ama boşver daha güzel kazanma yöntemleri var makale yaz site tasarla ... gibi gibi
Yoo Önemli Değil Kişiden Kişiye Gore Degisiyor Hocam Ve Tabi ki Her Sektorde' de Oldugu Gibi Kalitenin İyisi de Olur Kotusu de Satış Ortağı Oldugunuzda O Bahsettiginiz Yontemlerde Kendiliginden Gercekleşiyor. Amac İcerik Uretip Site Duzenlemesini Sağlamak Vesaire Hep Dediğim Gibi Kimisi Gercekten Bu İsten Kaliteli Aylik Net Kazanclar Elde Edebiliyor. Kimiside Maalesef Pes Edip Bırakıyor Yazimda da Belirttigim Gibi Satis Ortakligi ni Bir ( Ciftci ) Mantigiyla Dusunebiliriz. Tohumu Ektikten Sonra Uzun Ugraslar Sonucu Hasad Vakti Geldiği Zaman Yuksek Net Kazançlar Elde Ediliyor. Bu yuzden maalesef dusuncenize katilamiyorum. Bilgi Ve Deneyimim Çerçevesinde Satışını Yaptığım E-Kitap Ürünunden Boyle Sorunlarin Yasanmamasi İcin Gayret Gosteriyor. Ve Yardımda Bulunuyoruz. Unutmayın İlk Kazancınızı Aldığınızda Bu Bahsettigimiz Satis Ortakligi(Affilate - Marketing) İşinden O Muthis Duyguya Erisebileceksiniz. Umarim Dilediginiz Kazanca Ulasabilirsiniz. :) Saygılar.