Tekir açık kaynak kodlu özgür bir “Ön Muhasebe ve Ticari Otomasyon” yazılımıdır. Yazılım LGPL lisansı ile ücretsiz kullanılabilmektedir.
Kullanıcı grubu olarak küçük ve orta boy işletmelerin temel ön muhasebe ihtiyaçlarını karşılaması başlangıç olarak hedeflenmiştir. Projeye ilerleyen hayatı süresince yeni ihtiyaçların karşılanması için dahili veya entegre çözümler üretilmeye devam edilecektir.

Bir işletmelerin ihtiyacı olan temel cari, stok, hizmet kartları ile bunlar ile çalışabilecek sipariş, irsaliye ve fatura işlemleri gerçekleştirilebilir. İşletmenin irsaliye ve fatura basımları hazırlanacak birden fazla farklı şablon ile uygulamadan pdf olarak basılabilirler. Finansal olarak cari hesaplar arasında kasa ve banka işlemleri (tahsilat, tediye, gider pusulası, havale, eft) nakit, kart, çek ve senet seçenekleri ile yapılabilir.

Girilen bilgilerinin görüntülenebileceği hareket, durum, ekstre, gün sonu gibi temel raporları mevcuttur. Raporlar pdf veya hesap tablosu olarak alınabilir. Raporlama yetenekleri kurumlara özel geliştirilmeye açıktır.

Firmamda 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Web tabanlı olmasıyla hesapları istediğim yerden kontrol edebiliyorum. Tavsiye ediyorum.



http://demo.tekir.com.tr

Siteye giriş bilgileri:
Kullanıcı : tekir
Parola : tekir



Indırmek için:

Linux Tabanlı

Windows Tabanlı