uzya.net i 4xx$ altına satmanız yazık olur
orguisi.com da bundan bi kaç sene öncesine iyi paralar edebilirdi projelendirilseydi ancak arama verilerini inceledim git gide azalıyor el işi örgü vb aramalar ölü yatırım olur gibi bu saatten sonra. 3xx 4xx tl gibi bir değeri olduğunu düşünüyorum.
filmd.net de çok güzel projelendirilebilecek bi domainmiş ancak büyük bütçeler yoksa netflix çıkamaz sanırım, kanal d ye mail atabilirsiniz eğer ellerinde film ile ilgili proje varsa almaları olası. yada sinemalar, beyazperde benzeri bir uygulama yapılabilir güzel bir yatırımla. ayrıca film kelimesi neredeyse evrensel bir kelime ve 5 karakter ingilizce, fransızca, almanca anlamları da var sanırım bunlarıda düşünebilirsiniz. bir de film fotoğraf filmi anlamına da geldiğinden fotoğrafçılıkla ilgili forum blog veya stock fotoğraf satış sitesi de düşünülebilir. elinizdeki en güzel domain filmd.net .com versiyonunun sedoda olduğunu belirteyim değeri 10,000$. 2xxx$ altına vermeniz yazık olur. böyle bir bütçem olsa kaçırmazdım.
bilgialani.com da sözlük, soru cevap, ödev, nasıl yapılır sitesi olmaya müsait gibi. tahminimce 3xx,5xx tl arasında bir değeri vardır.

kişisel görüşlerim bunlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir :P