-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar anlikhaber.web.tr bendeydi ve anlikhaber.net boşa düştüğünü gördüm ve zaman kaybetmeden aldım net olan domaim 4 senelikti boşa düşmeden önve whoisten baktığımda öyle yazıyordu net domaini aldıktan sonra domainle alakalı bir çok mail almaya başladım günlük ortalama 7 yada 8 tane mail geliyor bunlardan biri proticaret bile mail atmış bana proticaret işte siteniz eticarete uygun diye atmış birazsa sitemi övmuş yabancılarda seo için ve onun gibi bir sürü mail alıyorum bunun sebebi nedir ve neden atıyorlar acaba birde isimtescilden aldım web.tr olan domaine maskeli şekilde yonlendirme yaptım bu bir sıkıntı olurmu bir faydası yada bir zararı şimdiden teşekkürler
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
O gelen mailler domaini aldığınız firmanın eposta hesabınızı başka kişilerle paylaştığı içindir. Genelde domain alınca gelen reklam amaçlı mailler hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ama şöyle bişeyde var ild defa almadım ordan bütün domainlerim ordan alıyorum bu güne kadar öyle bişey olmadı neden anlıkhaber.net olanda oldu onu anlamaya çalışıyorum
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com