EranKucuk adlı üyeden alıntı

Hocam çok değişken ama verilmeyen bir bilgi vereyim. Facebook link paylaşımlarında erişimi çok düşürüyor, bildiğiniz tokatlıyor yani...

Misalen orta sınıf bir gönderiniz 10k insana erişiyorsa, Linkli paylaşımınız 1-2k oluyor... Bende kendi sektörümde Sosyal Medya'dan hit alıyorum ve maalesef facebook bu konuda çok gaddar diyebilirim.

Hocam dediginiz cok dogru facebook nefes aldirmiyor. Yeni olan sayfamda bile deneme amacali paylasim yaptim ve dediginiz gibi normal bir sayfa gönderisi 250 kisiye eristiyse sayfaya yönlerdirme link paylasimi 30-40 kisiye erisiyor.

APOINT adlı üyeden alıntı

hocam benim 500 bın sayfalarım ve gruplarim var günde içeriğe göre hit alişim şu şekilde eğer çok aranan bir içerikse 30 40k günde aranmayan sadece paylasmak ıcın paylasıyorsam 2 3k anca

Hocam kadinlara yönelik bir sayfa ve site bunu iyi degerlendirmem lazim mesela paylasim saatleri en cok hangi saatlerde tavsiye edersiniz?

buzmavisi adlı üyeden alıntı

Hocam bir bütçeniz varsa ise facebook reklamları ile daha çok kitleye sitenizi ulaştırabilirim.

Not: Komisyonsuz.

Hocam suan cok yüklü bir bütce ayirmadim bunun icin. Reklamsiz olmuyor günde 3-5 kisi begendirmekle cözülecek is degil bunu anladim. Arkadaslarin yorumlarina da bakilirsa en az 100K olmazsa hit beklemeyeyim. Yine de pm den ulasayim size bir cözüm üretebiliriz belki.